Rohkema info nägemiseks:

FALCONPRINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete digitrükiteenuste pakkumisele, luues pilkupüüdvaid reklaammaterjale alates kleebistest ja bänneritest kuni PVC tahvliteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Falconprint OÜ on usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid lahendusi kvaliteetseks digitrükiks ja reklaamtrükiks. Meie kireks on luua silmapaistvaid sise- ja välireklaame, mis jäävad meelde ning tõmbavad tähelepanu. Meie kleebiste tootmise valik ulatub pakenditest ja sõidukitest kuni klaaside ja paljude teiste pindadeni. Lisaks pakume laias valikus esitlustarvikuid nagu bannerid, Roll-UP-id, PVC tahvlid, sildid, viidad ja ohutusmärgid.

Miks valida meid?

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on pikaajaline kogemus reklaaminduse valdkonnas. Oleme pühendunud pakkuma teile parimat võimalikku teenust. Me kuulame teie soove ja ideid ning loome koos teiega unikaalse ja silmapaistva reklaamlahenduse. Teie rahulolu on meie jaoks äärmiselt oluline.

Pakume laia valikut reklaamteenuseid alates kleebiste tootmisest kuni erinevate esitlustarvikuteni. Te ei pea muretsema erinevate teenusepakkujate leidmise pärast - meie käest saate kõik, mida vajate. Oleme kindlad oma töö kvaliteedis ja seetõttu pakume kõikidele oma töödele ja toodetele garantii. Teie rahulolu ja usaldus on meie jaoks auasi.

Kui teil ei ole kaubamärgi disaini, ärge muretsege! Meie professionaalsed disainerid loovad teile unikaalse ja meeldejääva disaini, mis sobib ideaalselt teie ettevõtte identiteediga. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja ootustele.

Teie edu on meie eesmärk - usaldage meid oma reklaami ja digitrüki vajaduste korral.

KONTAKT

FALCONPRINT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin O.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne trükk! Olen väga rahul tulemustega.

- Laura P.

Falconprint suutis mu idee ellu viia täpselt nii, nagu lootsin.

- Jaanik S.

Suur tänu Falconprintile suurepärase töö eest! Olen väga rahul ja kindlasti kasutan teie teenuseid tulevikus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FALCONPRINT OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing tegeles majandusaastal 01.02.2022 – 31.01.2023 peamiselt reklaamtrükiste trükkimisega (EMTAK 18122). Järgmisel aastal jätkatakse samal tegevusalal. Palgakulu oli majandusaastal 21 649€.

Dropdown

kõik artiklid

Digitrükk: Kuidas oma ideedest reklaamid teha?

Digitaaltrükk on tänapäeva reklaamimaailmas nagu võlukepp, mis muudab unistused reaalsuseks. See tehnikauuendus on toonud kaasa revolutsiooni reklaamikunstis, v
ssb.ee
Digitaaltrükk on tänapäeva reklaamimaailmas nagu võlukepp, mis muudab unistused reaalsuseks. See tehnikauuendus on toonud kaasa revolutsiooni reklaamikunstis, võimaldades luua suurepäraseid visuaalseid kogemusi nii suurtel bänneritel kui ka väikestel kleebistel. Selles artiklis uurime sügavuti digiprintimise maailma võimalusi, keskendudes trükikvaliteedile, materjalivalikutele ning sellele, kuidas meie professionaalne disainitiim aitab teil muuta oma ideed visuaalselt veetlevateks reklaammaterjalideks. Digitaaltrükk ei ole lihtsalt trükitehnika, vaid kunstivorm, mis suudab tuua välja teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.