Rohkema info nägemiseks:

RABAMURAKAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rabamurakas valmistab koduköögis ettetellimisel magusaid ja soolaseid torte Sinu tähtsale sündmusele nii Põlvas kui ka Tartus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Rabamuraka maagilisse maailma, kus iga amps on täis hoole ja armastusega loodud maitseelamust. Triinu, meie kirevate maitsete maagia taga, jagab oma kirge toiduvalmistamise vastu ning pakub erakordseid, puhtaid ja naturaalseid tooteid, mis on valmistatud kogemuse, armastuse ning ainulaadse visiooniga.

Triinu rännak kulges läbi erinevate köökide ja maade, kuid tema süda leidis lõpuks tee koduse köögi poole. Üle kümne aasta kestnud seiklus erinevates toiduvaldkondades andis talle ainulaadse arusaama sellest, milline toit tõeliselt rõõmustab hinge ja maitsemeeli.

Tootevalik: Rabamuraka tootevalik on mitmekesine, hõlmates nii magusaid kui ka soolaseid ahvatlusi. Kõik meie maitsvad loomingud valmivad ettetellimisel väikeses koduköögis, kus iga tellimus on ainulaadne ja tähtis. Pakume erinevaid torte ja suupisteid, mis on saadaval Põlvas ning kokkuleppel ka Tartus ja kaugemal.

Meie eesmärk on pakkuda toite, mis rõõmustavad mitte ainult maitsemeeli, vaid ka südant. Kasutame võimalikult puhtaid ja naturaalseid koostisosi, eelistades kodumaist toorainet ning kasutades vaid õnnelike talukanade mune. Meie filosoofia on lihtne – lihtsuses peitub võlu.

Miks valida Rabamuraka? Rabamuraka toidud on ainulaadsed, sest iga retsept on Triinu enda poolt välja mõeldud ja maitsestatud. Me ei paku üleliigseid kunstlikke lisaaineid ega värve, vaid keskendume puhtale maitsele ja kvaliteetsele toorainele. Iga toidukord on valmistatud hoole ja armastusega, muutes selle eriliseks just Sinu sündmuse jaoks.

Võta ühendust ja telli oma unikaalne maitseelamus! Kui soovid oma sündmusele lisada Rabamuraka maagiat, võta meiega ühendust! Teeme koostööd, et leida parim lahendus just Sinu vajadustele. Rabamuraka käe all valminud toidud on rohkem kui lihtsalt einestamine – see on elamus, mis jääb kauaks meelde.

Tule ja sukeldu Rabamuraka maagilisse maailma – kus lihtsuses peitub võlu ning toidud valmivad hoole ja armastusega.

SUUPISTEID VALIMA!

RABAMURAKAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merike

Palju asjalikku infot. Isuäratavad pildid. Hea koostöö ja armas perenaine.

- Birke

Väga maitsev küpsisetort! Mahlane ja kõik külalised kiidavad alati! Tellin mitmendat korda ja külalised juba varakult küsivad, kas tort on ikka samast kohast tellitud🤤🤤🤤

- Tiina

Aitäh! Väga maitsva ja kauni suhkruvaba beseerulli eest! 🙏🥰

Magus vs soolane: ülima peomenüü koostamine

Kui tegemist on peomenüü koostamisega, mis paitab külaliste maitsemeeli, tuleb mängu igivana magusa versus soolase vaidlus. Mõlemal maitsel on oma tulihingelised pooldajad ja põhjusega. Magusus toob sageli kaasa lohutava ja nauditava kogemuse, samas kui soolased maitsed võivad toidu maitset tugevdada ja süvendada, muutes selle ahvatlevaks ja rahuldust pakkuvaks. Õige tasakaalu leidmine magusa ja soolase vahel võib muuta hea peomenüü suurepäraseks. See on umbes nagu harmoonilise kulinaarse teekonna loomine, mis erutab maitsemeelt ja hoiab külalisi huvitatuna esimesest suutäiest viimaseni.

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet täiusliku tähtpäevatordi valimiseks

Täiusliku tähtpäevatordi valimine on kunstivorm, mis nõuab detailidele tähelepanu, üritusest arusaamist ja kirge maitse ning disaini vastu. Olgu sa ürituste kor
ssb.ee
Täiusliku tähtpäevatordi valimine on kunstivorm, mis nõuab detailidele tähelepanu, üritusest arusaamist ja kirge maitse ning disaini vastu. Olgu sa ürituste korraldaja, tähistad pere tähtsat sündmust või lihtsalt keegi, kellel on peen maitsemeel, järgnevad nõuanded aitavad sul valida tordi, mis mitte ainult ei näe suurepärane välja, vaid maitseb ka jumalikult. Ürituse olemuse mõistmine Sinu ürituse teema peaks olema juhtivaks teguriks tordi valikul. Mänguline sünnipäevapidu võib nõuda erksaid värve ja lõbusaid kujundusi, samas kui elegantne aastapäeva tähistamine nõuab rafineeritumat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.