Rohkema info nägemiseks:

FORUS INTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1521; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FORUS INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

FORUS INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 1521 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Forus International 2023. aasta peamisteks tegevusteks olid uute teenuste tehniline arendus, platvormil teenust pakkuva oma autopargi loomine ja äritegevuse efektiivsuse tõstmine. Jätkasime tegevust kolmes riigis ja planeerime sisenemist uutele turgudele.

2023. aasta aprillis soetasime inimeselt inimesele autorendi - Autolevi. Lisaks sellele, et autorent rikastab platvormi mobiilsuslahendusi on kogukonnasisene võimalus autot rentida väga heaks lisanduseks meie kogukonnale põhinevale lähenemisele. Investeerisime, et Autolevi tarkvara integreerida olemasoleva platvormiga. Suve lõpus alustasime koostööd partneritega Fudy ja Tuul, kelle teenuseid läbi platvormi pakkuma hakkasime, tokeniseerides klientide ostud, kes teenust läbi

Foruse äpi ostavad. Kuigi Fudy lõpetas 2023. aastaga oma tegevuse on Tuule integratsioon kasutajate seas populaarne ja plaanime koostööd 2024. aasta jooksul süvendada, et kasutuskogemust veelgi paremaks muuta.

Uue teenusena lisasime platvormile kullerteenuse, mis muuhulgas suurendab partnerite utilisatsiooni. Lõpetasime uue dispetšeritarkvara arenduse, mille hulka kuulub ka kabinetilahendused hotellidele ja äriklientidele. 2024 aasta üheks fookuseks on läbi SaaS mudeli leida välisturgudel lahenduse jaoks uusi kliente.

Sooviga pakkuda kvaliteetset ja turvalist mobiilsusteenust hakkasime looma oma autoparki platvormitöödele ja 2023. aastal jõudsime 10 autoni. 2024. aastal plaanime kasvada Eestis 70 autoni ja Baltikumis lisaks tuua teedele 100 autot. Samal ajal lisas platvormi ettevõtete hulka kuuluv klassikaline taksofirma Forus Takso oma parki 75 uut autot.

2024 aastal plaanime aktiivselt tegutseda äriklientidega kogu Baltikumis. Pärast autode soetamist kavatseme keskenduda meie peamisele eristusele - tokenitele, nende selgitamisele ja turundusele, et luua uut tüüpi lojaalsus. Soovime laiendada tokeniseeritavate teenuste hulka ja aastaga jõuda eesmärgini, et 10% klientidest ja partneritest hindavad US Tokeni pakutavat väärtust ning seeläbi eelistavad kasutada kõikide võimalike teenuste ostmisel Forus platvormi.

Kaasame Tokeni kogukonda äpi arendamisse läbi otsese tagasiside.

Seisuga 31.12.2023 ületasid Forus International OÜ lühiajalised kohustised käibevarasid 7 416 027 (2022: 6 886 860 ) euro ulatuses. Antud asjaolu on põhjustatud kahest aspektist.

Esiteks, seisuga 31.12.2023 oli laen osanikult summas 5 347 tuhat eurot klassifitseeritud lühiajalisena.

Teiseks, teise olulise osa lühiajalistest kohustustest moodustavad võlakohustused, mille maksmine jaotub terve aastase perioodi peale, samal ajal kui käibevara koosneb enamasti nõuetest, mis realiseeruvad 3-14 päeva jooksul. Seega ei teki ettevõttel jooksvalt käibevara defitsiiti. Juhtkonna hinnangul see asjaolu ei põhjusta ebakindlust tegevuse jätkuvusele ning kontsern suudab oma kohustised õigeaegselt täita.

Seisuga 31.12.2023 oli ettevõtte netovara negatiivne ning ei vastanud seaduse nõuetele. Juhatus teeb omanikele ettepaneku suurendada laenu arvelt vabatahtliku reservi summas 4 000 000 eurot.

FORUS INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.