Rohkema info nägemiseks:

HEKO KT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 106; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEKO KT OÜ kohta arvamuslugu!"

HEKO KT OÜ hetkeolukord

Juba 106 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Heko KT alustas tegevust 2021. aastal eesmärgiga tegeleda äritegevusega maailma muutval, keskkonnasõbalikul ja jätkusuutlikul viisil.

Meie sihiks oli saada selliseks ringmajanduse tootjaks, kes kontrollib võimalikult suurt osa tarneahelast ning hoolib sellest, mis saab toodetest ka pärast müüki. 2022. aastal lisandus ettevõtte äritegevuse hulka disainitöö pakkumine teenusena.

Ettevõtte peamine tegevus 2023. aastal on olnud: 1. disainitöö teenusena. Selle tegevuse tulemusena on aruandlusperioodil tekkinud ettevõttele müügitulu.

2. oma toodete väljatöötamine. Kuna tooted ei ole aruandlusperioodil veel müüki jõudnud, siis müügitulu sellest aruandlusperioodil tekkinud ei ole.

3. tootmise ja tööruumide ülesseade. Kuna ettevõtte valmistab oma disainitud tooted ise, siis on ettevõte ka 2023. aastal tegelenud tootmiseks vajaliku keskkonna loomisega, sh. on soetanud selleks põhivarasse mitmeid masinaid ja seadmeid ning tegelenud töökoja ülesseadega.

Kuna ettevõtte investeeringud tootmise ülesseadmiseks ja oma toodete väljatöötamiseks ei ole samal perioodil tekitanud ettevõttesse positiivset rahavoogu ning vajalike kulutuste katmiseks võeti täiendav pikaajaline laenukohustus, siis lõppes 2023. aasta ettevõtte jaoks väikese kahjumiga.

2023. aastal alustas ettevõte toodete ja turustamise haldamiseks mõeldud infosüsteemi loomist, sellega jätkatakse ka 2024. aastal. Täiendavad kulutused infosüsteemi arenduseks on plaanis katta uue pikaajalise laenukohustuse abil.

Ettevõte prognoosib positiivse rahavoo kasvu ning ka kahjumist väljumist perioodi 2024-2025.

HEKO KT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.