Rohkema info nägemiseks:

SANRAI ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kaasaegsed elektrilahendused ja kaeve tööd laadur-ekskavaatoriga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sanrai Elekter OÜ lugu algab kirglikust soovist pakkuda klientidele parimaid elektrilahendusi ja kaeve- ning pinnasetöid. Ettevõte sündis ideest ühendada tipptasemel elektrotehnika oskused ja kvaliteetne ehitustehnika, et luua tugev alus tuleviku projektidele.

Asutajad, kellel oli kogemusi nii elektritööde kui ka ehitusvaldkonnas, nägid vajadust integreeritud lähenemise järele, mis ühendaks elektritööde oskused ja ehitusprotsesside efektiivsuse. Nende visioon oli luua ettevõte, mis suudaks pakkuda klientidele mitmekülgseid teenuseid alates elektrisüsteemide korrastamisest kuni uute elektripaigaldiste ehitamiseni, samuti kaeve- ja pinnasetööde teostamiseni.

Sanrai Elekter OÜ algusaastatel keskenduti sellele, et luua usaldusväärne maine, pakkudes klientidele parimat teenindust ja kvaliteetseid lahendusi. Ettevõte investeeris nii tipptasemel tehnikasse kui ka koolitatud personali, et tagada teenuste kõrge tase ja kliendirahulolu.

Aja jooksul kasvas ettevõte ja laiendas oma tegevust, võttes vastu väljakutseid erinevates valdkondades ja projektides. Sanrai Elekter OÜ sai tuntuks oma professionaalsuse, usaldusväärsuse ja klientidele orienteerituse poolest, olles valmis alati pakkuma kohandatud lahendusi vastavalt klientide vajadustele ja projektide nõudmistele.

Täna on Sanrai Elekter OÜ juhtiv ettevõte elektritööde ja ehitusteenuste valdkonnas, olles tuntud oma innovatsiooni, kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest. Ettevõte jätkab oma pühendumist klientidele parimate lahenduste pakkumisel, olles alati valmis uuteks väljakutseteks ja võimalusteks, mis ehitusmaailm võib tuua.

uuri lisaks!

SANRAI ELEKTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Meelis O.

Töö tehti kiirelt ja professionaalselt. Soovitan kindlasti!

- Oliver R.

Täpsed ja asjatundlikud. Teenust tasub kindlasti tellida!

- Rainer D.

Kvaliteetne töö ning hea suhtlus. Jäin tulemusega väga rahule.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SANRAI ELEKTER OÜ tegevusaruanne 2023

Sanrai Elekter OÜ on asutatud 10.06.2021.aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on elektriinstallatsioonitööd. Tegevust plaanitakse samas valdkonnas jätkata. Aruandlusperioodil töötajaid lisandunud pole. Perioodi lõpu seisuga oli ettevõttes 0 töötajat. Olulisemad aruandeperioodil toimunud investeeringud on olnud seotud teenuse osutamiseks vajalike vahendite (sh transpordivahendite) ja seadmete soetamisega.

Dropdown

kõik artiklid

Elektrisüsteemide hooldamine: Teie turvalisuse ja mugavuse tagatis

Olemasolevate elektrisüsteemide hooldamine on oluline osa igapäevasest elust, olgu tegemist siis kodu, kontori või tööstusliku rajatisega. Sanrai Elekter OÜ on
ssb.ee
Olemasolevate elektrisüsteemide hooldamine on oluline osa igapäevasest elust, olgu tegemist siis kodu, kontori või tööstusliku rajatisega. Sanrai Elekter OÜ on pühendunud sellele, et tagada klientide elektrisüsteemide ohutus ja korrapärane toimimine. Meie professionaalne meeskond omab laialdasi teadmisi ja kogemusi erinevate elektrisüsteemide hooldamisel. Alates juhtmestike kontrollist kuni pistikupesade ja lülitite testimiseni, teostame põhjalikke kontrolle, et tuvastada võimalikud probleemid enne, kui need muutuvad suuremaks mureks. Hooldustööde käigus teostame vajalikke hooldus- ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.