Rohkema info nägemiseks:

SWEEP.AGENCY. OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1295; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SWEEP.AGENCY. OÜ kohta arvamuslugu!"

SWEEP.AGENCY. OÜ hetkeolukord

Juba 1295 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sweep.agency. OÜ (edaspidi ettevõte) asutati 2021. aasta juunis. Ettevõtte pakub oma klientidele erinevaid äri- ja turundusnõustamisega seotud tegevusi: brändi- ja turundustrateegiate koostamist, turunduskampaaniate loomist ning ellu viimist, digitaalsete tehnoloogiate rakendamist turundustegevustes ning sisuloomet erinevateks turundustegevusteks.

Aruandeperioodil teenis ettevõte tulusid 1 453 413 eurot (2021/2022 412 tuhat) ning teenis kasumit seejuures 86 085 eurot (2021/2022 29 tuhat eurot). Bilansimaht seisuga 30. aprill 2023 oli 370 tuhat eurot.

Aruandeperioodi jooksul investeeris ettevõte teenusteportfelli laiendamisse ja ekspordivõimekuse kasvatamisse läbi investeeringute uutesse tehnoloogiatesse ja tööriistade kasutusse võttu; loovmeeskonna arendamisse ja suurendamisse; kliendibaasi fokuseeritud laiendamisse.

Ettevõte on finantsaasta jooksul jätkanud kasvu ja tugevdanud oma positsiooni loovagentuuride turul Eestis, järgmise aasta plaanides on jätkata positsiooni ning kasvu tugevdamist nii koduturul kui ka tugevalt välisturgudel.

SWEEP.AGENCY. OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.