Rohkema info nägemiseks:

ÕLUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on sotsiaalmeedia jaoks köitva sisu loomine, kasutades arenenud droonitehnoloogiat.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast visuaalse jutuvestmise esirinda, kus iga kaader püüab kinni rohkem kui lihtsalt pildi – see püüab kinni emotsiooni, hetke, loo. Meie juures ÕLUR OÜ-s ei ole me lihtsalt sisuloojad; me oleme uuendajad, kunstnikud ja pioneerid, kes kasutavad edasijõudnud droonitehnoloogiat, et tuua sinu brändi lugu ellu.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas- meie erialaks on sotsiaalmeedia jaoks köitva sisu loomine, kasutades edasijõudnud droonitehnoloogiat. See pole lihtsalt väide; see on lubadus pakkuda sisu, mis tõuseb üle tavalise, sisu, mis kõrgub uutesse loovuse ja kaasahaaramise kõrgustesse.

Alates droonifoto majesteetlikust haardest kuni droonivideo dünaamilise vooluni on meie teenused loodud sinu publiku köitmiseks. Me mõistame sotsiaalmeedia pulssi, vajadust sisu järele, mis paistab silma, mis kõnetab inimesi, mis räägib jagamist väärt lugu. Meie ekspertvideo montaažiga on iga sekund viimistletud täiuslikkuseni, tagades, et sinu sõnumit mitte ainult ei nähta – see jääb meelde.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Droonifotod: Kõrge resolutsiooniga õhufotod, mis pakuvad ainulaadset perspektiivi ja võrdlematut selgust.
  • Droonivideo: Sujuv, kinematograafiline materjal, mis tõstab sinu loo esile ja näitab sinu brändi liikumises.
  • Video Montaaž: Oskuslikult redigeeritud jadad, mis põimivad sinu visuaalid veenvaks looks.
  • Drooniteenus: Professionaalne, usaldusväärne ja tipptasemel droonioperatsioonid igas projekti mahus.

ÕLUR OÜ-ga ei ole sinu bränd lihtsalt digitaalses vestluses osaleja; see juhib seda. Meie pühendumus tipptasemele ja uuenduslikkusele on võrdne ainult meie pühendumusega sinu edule. Me ei lenda lihtsalt droonidega; me tõstame sinu loo uutesse kõrgustesse, tagades, et sinu sõnum kõnetab sinu publikut ja jätab püsiva mulje.

Liitu meiega ja viime sinu sotsiaalmeedia sisuloomise järgmisele tasemele. Sest kui sa valisid ÕLUR OÜ, siis sa ei saanud lihtsalt teenust; sa said partneri, kes on pühendunud sinu visiooni lendu laskmisele.

Tõsta oma lugu esile!

Kontakt



+372 5684 3331

ÕLUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Täiuslik video montaaž - tõeline kunst! Suur tänu ÕLUR OÜ-le meie sündmuse jäädvustamise eest.

- Toomas

Nende drooniteenus oli täpselt see, mida me vajasime. Väga usaldusväärsed ja tulemuslikud droonipiloodid.

- Kristiina

Nende droonifotod ja -videod on tõeliselt muljetavaldavad.

Kuidas saavad brändid kasutada droonifotograafiat toodete esitlemiseks?

Digitaalse turunduse valdkonda süüvides ei saa üle ega ümber visuaalse sisu tähtsusest brändi tajumise kujundamisel. Droonitehnoloogia tulekuga on õhufotograafia muutunud mängumuutjaks brändidele, kes soovivad oma visuaalset narratiivi tõsta. ÕLUR OÜ mõistab droonifotograafia transformeerivat jõudu ja kuidas seda saab kasutada oma brändi eristamiseks konkurentsitihedal maastikul. Visuaalse jutuvestmise tõstmine uuele tasemele Droonifotograafia pakub värsket perspektiivi, mida maapinnalt tehtud võtted lihtsalt ei suuda. Õhuvõtteid kasutades saab teie bränd rääkida veenvama loo, näidates

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saab droonisisu muuta tavalised kohad erakordseks sotsiaalmeedias?

Kuna sotsiaalmeedia platvormid arenevad, muutuvad ka sisutüübid, mis publikut köidavad. Droonisisu on populaarsust kogunud, pakkudes värsket perspektiivi, mida
ssb.ee
Kuna sotsiaalmeedia platvormid arenevad, muutuvad ka sisutüübid, mis publikut köidavad. Droonisisu on populaarsust kogunud, pakkudes värsket perspektiivi, mida maapinnalt tehtud fotograafia lihtsalt ei suuda. Droonide linnulennult vaade lisab visuaalsele jutustamisele kinematograafilist kvaliteeti, muutes selle võimsaks tööriistaks brändidele ja loojatele. Õhufotodel on ainulaadne viis vaatajaid kaasata, pakkudes taju suurusest, ilust ja suursugususest. Selline sisu võib muuta tavalised kohad erakordseks ning on eriti efektiivne väliruumide ja suurürituste olemuse tabamiseks. Strateegiad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.