Rohkema info nägemiseks:

HONEY BADGER CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 503; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HONEY BADGER CAPITAL kohta arvamuslugu!"

HONEY BADGER CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 503 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Honey Badger Capital OÜ (edaspidi HBC) on aastal 2022 jätkanud investeerimistegevusega startupidesse.

HBC eesmärk on leida ettevõtjaid, kes keskenduvad maailma paremaks muutmisele ja inimeste elude lihtsustamisele. Seetõttu on eesmärgiks investeerida B2B SaaS ettevõtetesse, rohetehnoloogiatesse, “impact driven” ettevõtetesse ning viimaks ka WEB3 firmadesse, kes blokiahela tehnoloogia abil tavamaailma probleeme lahendada püüavad.

2022. aastal on tehtud 7 investeeringut, millest üks on Saksamaal ja ülejäänud Eestis.

Suur osa ettevõtte tegevusest on olnud nii kohalike kui ka välismaiste konverentside külastus (Latitude59, Startup Day, Websummit, Techchill etc.), mille eesmärk on leida uusi ettevõtteid, luua suhteid investoritega ning õppida oma ala paremini tundma.

Sponsorluse käigus toetati Eesti sportlasi 715km pikkusel süstamatkal Yukoni River Questil.

Arvestades hetkelist majanduslikku olukorda on 2 investeeringu õiglane väärtus langenud, kuid näeme, et see on ajutine nähtus. Investeerimine on pikaajaline tegevus ning väärtuse varieerumine ajas on osa ettevõtete normaalsest käekäigust.

Tulevikus on plaan jätkata samade fookustega: leida häid firmasid ning ettevõtjaid, keda oma portfelli lisada ning aidata neil oma äridega kiiremini tugevamaks kasvada. Kuivõrd majanduslik olukord on võrreldes eelmise aastaga muutunud, siis ennustame investeerimise kiiruse aeglustumist. Järgneval aastal on eesmärk investeerida maksimaalselt 3. ettevõttesse ja keskenduda rohkem olemasolevate firmade toetamisele.

HONEY BADGER CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.