Rohkema info nägemiseks:

ROTERMANN PLUSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 390; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROTERMANN PLUSS OÜ kohta arvamuslugu!"

ROTERMANN PLUSS OÜ hetkeolukord

Juba 390 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldine majanduskeskkond

Lõppenud aasta neljandas kvartalis langes Eesti SKP püsivhinnas ligikaudu kolm protsenti.

Esmakordselt Eesti statistikaameti ajaloos andis statistikaamet välja sisemajanduse koguprodukti (SKP) kiirhinnangu, mille järgi oleks 2022. aastal Eesti majandus langus kokku umbes 0,3 protsenti ehk jäädes suuresti samale tasemele, mis oli aasta tagasi. Kuue kuu euribor, millega on seotud enamik Eestis tegutsevate kommertspankade väljastatud ettevõtete laene, oli veel eelmise aasta juuni alguses negatiivne, kuid praeguseks on tõusnud juba 2,739%-ni. See tõstab paljude ettevõtete kohustusi märgatavalt.

Ettevõtte majandustegevus

Rotermann Pluss OÜ asutati 2021. aastal. Samal aastal omandas ettevõte kinnistu aadressil Ahtri 6,

Tallinn. 2022. aastal vana hoone lammutati ja alustati uue 6. korruselise äri- ja büroohoone ehitusega.

Hoone kogupindalaks on planeeritud 19 500 m². Ehituse valmimise ajaks on 2025. aasta lõpp.

Ettevõtte tegevusalaks on bürooruumide üür ja haldus.

Ettevõtte majandustegevust juhib üheliikmeline juhatus. Koosseisulisi töötajaid ettevõttes 2022. aastal ei olnud, vajalikud kinnisvara haldamisega seotud tegevused ostab ettevõte sisse teenusena teistelt ettevõtetelt. Juhatuse liikmele aruandeperioodil tasusid ei makstud.

Peamised finantssuhtarvud: 2022

ROA 2,9%

ROE 99,5%

Brutokasumimäär 35,6%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:  ROA (%) = puhaskasum/varad kokku*100  ROE (%) = puhaskasum/omakapital kokku*100  Brutokasumimäär = brutokasum/müügitulu *100

Ettevõtte lühiajalised kohustused ületasid majandusaasta lõpus kordades käibevarasid, mistõttu esineb likviidsusrisk. Emaettevõte on kinnitanud finantsilise abi andmist vajadusel.

2023. aastal jätkab Rotermann Pluss OÜ ehitustegevusega ja alustatakse uutele valmivatele üüripindadele üürnike leidmisega.

Martin Kolga

Juhatuse liige /allkirjastatud digitaalselt/

ROTERMANN PLUSS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.