Rohkema info nägemiseks:

COBOTEC GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 63; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta COBOTEC GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

COBOTEC GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 63 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

COBOTEC GROUP OÜ on asutatud 2. juulil 2021 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on teadus- ja arendustegevus muude loodus- ja tehnikateaduste vallas.

Esimesel majandusaastal teeniti müügitulu 56 800 eurot. Majandusaasta lõpetati 22 746 eurose kasumiga.

2022. aasta tööjõukulud kokku olid summas 15 189 eurot.

Oma unistuse toetamise heaks, tuleb teha kõik vajalik! 2022 aasta kokkuvõte:

Kõige tähtsam eesmärk oli luua endale töökoht – on täidetud. Maksta endale igakuiselt töötasu e palka – on täidetud. Olen saanud oma ettevõtte alustamise ja käivitamisega ning vedamisega ühe väga olulise, praktilise kogemuse, mis on andnud täiesti uue vaatenurga ja teatud tõekspidamiste korrigeerimise vajaduse.

Äriplaanis planeeritud EVAT toetus, kokku summas: 6.000,-eurot (kuus tuhat eurot), Eesti Töötukassa 03.06.2021 otsusega nr 7-8.1/21/0703.

Kõik toetus ja kõik toetuse muudatuse ettepanekud on Töötukassaga (TK) eelnevalt kooskõlastatud ja saanud TK poolse kinnituse. Toetused on kasutatud sihtotstarbeliselt ja täies mahus, ettenähtud perioodil, vastavalt kinnitatud kooskõlastusele. Vastavalt äriplaanile on EVAT toetust kasutatud firma käivitamisel: personalikulude (palk) finantseerimiseks firma käivitusperioodil ja tööks kõige olulisema materiaalse põhivara soetamiseks (mobiilne tööjaam ja multifunktsionaalne printer, skanner (A3+ võimekusega); tootenäidiste ja reklaammaterjali finantseerimiseks.

Toetuse kasutamise aruanded on kontrollitud ja korras. Eesti Töötukassale esitatud kuludokumentide järgi on kogu toetus sihtotstarbeliselt kasutatud. Dokumentide menetlemine on lõpetatud, TK teade 2022- 06-14 e-kirjaga.

Kaasatud toetuse abil tehtud personalikulude (palk) finantseerimiseks firma käivitusperioodil ja investeeringud töövahenditesse on aidanud firmat käivitamisfaasis, tagades töö tegemiseks tasemel tehnilise baasi, pidades silmas väikefirma spetsiifilisi vajadusi ja multifunktsionaalsust.

2023 aasta plaan:

Ettevõtet juhtides jätkub enda pidev, iseseisev täiendamine ettevõtluse, rahanduse ja investeerimise valdkonnas. Soov ja huvi teatud teemades sügavuti teemasse süüvida, praktiseerida. Need valdkonnad ja teemad, mis on olulised ja millede täiendamine ettevõtlusega tegelemisel on vajalikud ja kuuluvad pideva enesetäienduse ning elukestva õppe juurde.

Firma jätkab, vastavalt vajadusele, investeerimist tarkvarasse, tehnikasse ja töövahenditesse, mis toetavad firma põhieesmärki ja põhitegevust.

Firma karmistab koostööpartnerite valikul eelneva taustakontrolli ja seire, vältimaks tulevikus võimalikke negatiivseid stsenaariumeid ning kirjalike kokkulepete/lepingute sõlmimise kohustuse, riskide maandamiseks. Eriti tuleb seda silmas pidades Start Up firmade korral, kes on alles alustanud tegevust (tegutsenud alla aasta) või on tegutsenud üle 3 aasta ja on ikka Start Up faasis, see on ka kõrgendatud riski rühm.

Firma jätkab kahe põhi suunaga: 1. Firma jätkab teenuste pakkumist inseneeria valdkonnas. Pakkuda disaini juhtimise teenust, tehnilist tuge, konsultatsioone, koolitust ja ekspertiise. Lisaks pakkuda disaini-, tootedisaini-teenuseid; tootmestamise teenust (Manufacturing Engineering), NPI (New Product

Implementation) protsess.

2. Teiseks jätkab firma oma tootete täiendamist ja arendamist ning uute toodete välja töötamist. Oluline suund on toodete müük ja vajalike müügi- ja turunduskanalite ning võrgustike loomine ja käivitamine. Firma kodulehe avamine 2023Q3.

Üks tegustemis aasta on lühike periood aga see on olnud väga oluline periood. Firma on teeninud müügitulu ja firma tegevus on käivitunud, kuid firma üles ehitamine on alles algusfaasis. Firmat ehitatakse üles aastakümneid, pidevalt oma teenust ja fookustooteid kliendile paremaks ning täiuslikumaks luues.

2023 aasta eesmärk 2023 aasta miinimum eesmärk: jääda püsima ja saavutada 2022 aasta tase, arvestades globaalset olukorraga majanduses, rahanduses ja tekkinud pikemaajalist poliitilist olukorda.

LIPUKIRI / SLOGAN: INSENEERIA: (cid:127) Kobootika on tänane päev.

(cid:127) Cobotics is Today’s Day

HOBI (vitriinid jm): (cid:127) Miniatuuridel on oma võlu.

(cid:127) The Miniatures have their own charm.

MISSIOON:

Osaleda ja lüüa kaasa Eesti tehnikavaldkondade arendamisel inseneerias.

(cid:127) Koostöö Kutsekojaga kutsestandardite loomisel -värskendamisel (mehhatroonika kutsestandardid; robootika kutsestandardid);

COBOTEC GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.