Rohkema info nägemiseks:

CHAR SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 21; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CHAR SOLUTIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

CHAR SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 21 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Char Solutions OÜ alustas oma tegevust 2021. aasta juulis. Ettevõtte põhitegevusala on tarkvaraarendus teenuse pakkumine ja investeerimine.

2022. majandusaasta perioodil tegeles ettevõte enamasti investeerimisega. Keerulised ajad majanduses ja ühiskonnas avaldasid ka ettevõtte tegevustele mõju. Ettevõte peaaegu kasumit ei teeninud. Tarkvaraarendus teenuseid ei pakutud.

2022. majandusaasta perioodil tegeles ettevõte enamasti investeerimisega. Ettevõte teenis kasumit vähe. Tarkvaraarendus teenuseid ei pakutud.

2024. majandusaastal on plaan investeeringuid suurendada ja sekundaarse prioriteedina üritada pakkuda tarkvaraarendus teenust. Eesmärk on kasumit suurendada.

CHAR SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.