Rohkema info nägemiseks:

VERASOFT TECHNOLOGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 29; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VERASOFT TECHNOLOGY OÜ kohta arvamuslugu!"

VERASOFT TECHNOLOGY OÜ hetkeolukord

Juba 29 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne Verasoft Technology OÜ eest 2023. aastal

Üldine ülevaade 2023. aastal keskendus Verasoft Technology OÜ peamiselt motivatsiooni teemaliste online kursuste pakkumisele. Ettevõtte eesmärk oli pakkuda kvaliteetseid ja tõhusaid õppeprogramme, et aidata klientidel saavutada oma isiklikke ja professionaalseid eesmärke.

Finantsiline ülevaade 2023. aasta oli finantsiliselt edukas, käibe ja kasumi kasvu osas.

- Käive: 62 033 eur - Kasum: 19 902 eur

Tulevikuplaanid 2024. aastal Verasoft Technology OÜ ei plaani jätkata oma tegevust ja ajutiselt peatab oma töö. Ettevõtte juhtkond kaalub võimalusi ja strateegiaid edasiseks arenguks.

Kokkuvõte 2023. aasta oli Verasoft Technology OÜ jaoks edukas ja arengurikas. Kuigi 2024. aastal ettevõte peatab oma tegevuse, jääb tulevik avatud võimalustele ja uutele arengutele.

VERASOFT TECHNOLOGY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.