Rohkema info nägemiseks:

ÖKOMON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme keskkonnasõbralike kodutarvikest kuni kosmeetikani ulatuvate toodete pakkumisega e-poes, mis toetavad nii inimeste kui ka keskkonna heaolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Keskkond on meie ümber oleva maailma üks olulisemaid komponente ning meie kohustus on hoolitseda selle eest, et see oleks meie lastele ja tulevastele põlvedele jätkusuutlikus ja tervislikus seisundis. ÖKOMON OÜ on pühendunud sellele eesmärgile ning pakub laia valikut tooteid, mis aitavad kaasa keskkonnasõbraliku elustiili kujundamisele, pakkudes samal ajal parimat kvaliteeti ja mugavust meie klientidele.

Meie tootevalik hõlmab kodutarvikuid, rõivaid ja kosmeetikat, kõik loodud nii inimeste kui ka keskkonna heaolu silmas pidades. Oleme veendunud, et igapäevased tarvikud ja valikud võivad olla vastutustundlikud ning seetõttu teeme pidevalt jõupingutusi selle nimel, et tuua turule keskkonnasõbralikke alternatiive, mis aitavad vähendada ökoloogilist jalajälge.

ÖKOMON OÜ pakub ainult kvaliteetseid tooteid, mis on valmistatud hoolikalt valitud materjalidest. Meie eesmärk on tagada, et teie ostetud tooted teeniksid teid pikka aega ning oleksid vastupidavad ja funktsionaalsed.

Oleme teinud jõupingutusi, et leida keskkonnasõbralikke tootmisprotsesse ja materjale, mis aitavad vähendada jäätmete hulka ning ökoloogilist mõju. Pakume ökoloogilisi alternatiive, mis ei kahjusta meie planeeti.

Keskkonnasõbralik elustiil ei pea tähendama kompromisse mugavuse või stiili osas. Meie tootevalik pakub praktilisi ja trendikaid lahendusi, mis sobivad igapäevaeluks ning aitavad teil säilitada oma isiklikku stiili.

Teie rahulolu on meie prioriteet. Oleme alati valmis vastama teie küsimustele ja pakkuma professionaalset nõustamist, et leida teile sobivad tooted. Me usume, et meie edulugu on tihedalt seotud teie rahuloluga.

Kui olete huvitatud keskkonnasõbralikest valikutest ja soovite kaasa aidata puhtamale ja tervislikumale keskkonnale, siis võtke meiega ühendust. ÖKOMON OÜ meeskond on alati valmis teid aitama ja jagama teavet meie toodete ja keskkonnasõbraliku elustiili kohta.

Koos saame astuda olulisi samme parema tuleviku suunas, kus keskkond on tervislik ja elu nautimist väärt. Oleme uhked olla teie partneriks selles teekonnas.

Külasta meie e-poodi ja leia endale sobivad tooted!

e-pood

ÖKOMON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa S.

Kosmeetikatooted on nahka niisutavad!

- Kadi P.

Meeldivad väga puhastusvahendid, mul ei ole enam allergiaid!

- Laura M.

Alati parim valik kingiideesid, mida kinkida!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ÖKOMON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ökomon, mis asutati 8. juulil 2001, on erakapitalil põhinev ettevõte, mis on pühendunud loodustoodete müügile. Selle firma loomisest saadik on see olnud pühendunud looduslike toodete pakkumisele, mis on valmistatud kõrgeima kvaliteediga ja jätkusuutlikult. OÜ Ökomon on tõestanud, et erakapitalil põhinev ettevõte võib olla edukas ja jätkusuutlik, pakkudes samal ajal kvaliteetseid tooteid, mis on valmistatud looduslikest ja jätkusuutlikest materjalidest. Firma juhatus koosneb kahest liikmest, kes mõlemad on pühendunud ettevõtte eesmärkide saavutamisele ja selle kasvule. 2022. aastal ei

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas said meist Ökomonid?

Maria ja Maris on kaks sõbrannat, kes soovivad anda oma panuse puhtama keskkonna loomisesse. Nende algatus sai alguse ühest suvisest piknikust, kus nad märkas
ssb.ee
Maria ja Maris on kaks sõbrannat, kes soovivad anda oma panuse puhtama keskkonna loomisesse. Nende algatus sai alguse ühest suvisest piknikust, kus nad märkasid, et tekitatud prügi oli rohkem kui tarbitud söögi- ja joogikraam. Pärast seda otsustasid nad hakata oma kodudes erinevaid tooteid ja esemeid välja vahetama looduslikumate ja vähem pakitute vastu ning nüüd soovivad nad oma avastusi ka teiega jagada. Kiire elutempo juures tehakse sageli oste mugavusest ja kauba kättesaadavusest lähtuvalt, kuid tihti on olemas ka jätkusuutlikumad alternatiivid. Ökomoni e-poest leiab iga inimene midagi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.