Rohkema info nägemiseks:

AUTOSAAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme autode hoolduse ja remondiga, pakkudes professionaalset mootorihooldust, automaatkäigukasti hooldust ning veermiku remonti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Autosaal OÜ on uuenduslik ettevõte, mis on end tõestanud juba 20 aastat autode kapottide all töötades. Meie missiooniks on pakkuda klientidele tipptasemel hooldust ja teenindust, mis hõlmab kõike alates mootoritest kuni automaatkäigukastideni ning veermikuni. Olgu teie sõiduk ettevõtte autopark või eraauto, meie eesmärk on tagada teie auto tippvormis toimimine.

Meie meeskond koosneb kogenud ja koolitatud spetsialistidest, kes teavad autode hoolduse ja remondi nüansse. Oleme 20 aasta jooksul omandanud hindamatu kogemuse, mis võimaldab meil pakkuda tippkvaliteediga teenuseid.

Mootor on auto süda, ja selle korrapärane hooldus on oluline sõiduki töökindluse tagamiseks. Meie pakume ulatuslikku mootori hooldusteenust, mis hõlmab diagnostikat, lekete kontrolli, õlivahetust ja filtri vahetust. Professionaalne hooldus aitab vältida suuremaid probleeme ja tagab mootori pika eluea.

Automaatkäigukastid on muutunud üha populaarsemaks, kuid vajavad regulaarset hooldust. Meie spetsialistid teostavad täieliku automaatkäigukasti õlivahetuse, filtri ja tihendi vahetuse ning põhjaliku diagnostika kõikide käigukasti tüüpide puhul. Kasutame dünaamilise õlivahetuse meetodit, et tagada parimad tulemused.

Me mõistame, kui oluline on auto veermik. Kui kuulete veidraid helisid või tunnete roolis lõtku, siis on aeg tuua oma sõiduk meie hooldusse. Me kontrollime veermikut, teeme põhjaliku diagnostika ja kõrvaldame igasugused rikked. Olgu tegemist veermiku, pidurite, amortisaatorite või vedrudega, meie meeskond on valmis teie autot hooldama.

Me väärtustame oma kliente ja nende autosid. Pakume individuaalset lähenemist ja kohandame hooldusplaani vastavalt teie sõiduki vajadustele. Meie eesmärk on tagada teie auto pikaealisus ja töökindlus.

Kokkuvõttes, kui otsite usaldusväärset ja professionaalset autoteenindust, siis Autosaal OÜ on teie parim valik. Tulge meie juurde ja laske meil näidata, miks sajad inimesed on valinud meid enda auto sõbraks.

Ärge jätke oma auto hooldust juhuse hooleks – võtke ühendust meiega juba täna ning leiame parima lahenduse teie sõiduki jaoks!

KONTAKT

AUTOSAAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati K.

Mulle meeldib nende tähelepanu detailidele ja kogu hooldusprotsessi läbipaistvus. Kindel valik, kui soovite oma sõidukit parimal viisil hooldatuna näha!

- Tõnu T.

Nende meeskond tegi põhjaliku kontrolli, leidis kõik probleemid ning remontis veermiku kiirelt ja professionaalselt. Nüüd sõidan oma autoga taas muretult ja ohutult.

- Jaan P.

Ma olen tänulik nende teenuste eest ning soovitan neid kindlasti kõigile, kes vajavad käigukasti hooldust.

Kuidas tagada automaatkäigukastiga sujuv sõit?

Automaatkäigukastid on muutunud üha tavalisemaks paljude autojuhtide seas, ja selleks on hea põhjus. Nad pakuvad sõidumugavust ja sujuvust, mis on eriti väärtuslikud tiheda liikluse ja linnasõidu tingimustes. Ent sama oluline kui automaatkäigukasti sujuv toimimine, on ka selle regulaarne hooldus. Selles artiklis vaatleme põhjalikult automaatkäigukasti hoolduse tähtsust ja jagame teavet, kuidas Autosaal OÜ saab teid selles osas aidata. Enne kui sukeldume sügavamale, on oluline mõista, miks automaatkäigukasti hooldus on hädavajalik. Automaatkäigukast koosneb mitmest keerulisest komponendist ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada auto mootori töökindlus?

Sinu auto mootor on nagu selle süda – see töötab kõvasti, et sind igapäevaselt sihtkohta viia. Et tagada oma sõiduki pikaajaline töökindlus ja säästa remondikul
ssb.ee
Sinu auto mootor on nagu selle süda – see töötab kõvasti, et sind igapäevaselt sihtkohta viia. Et tagada oma sõiduki pikaajaline töökindlus ja säästa remondikuludest, on oluline mõista mootori hoolduse tähtsust ja rakendada selleks vajalikke meetmeid. Selles artiklis vaatleme, kuidas saate tagada oma auto mootori maksimaalse töökindluse, järgides Autosaal OÜ ekspertide nõuandeid. Mootori seisukorra jälgimine on esmatähtis. Autosaal OÜ spetsialistid soovitavad korrapäraselt teha mootori diagnostikat. See aitab tuvastada potentsiaalseid probleeme enne, kui need muutuvad suuremaks ja kulukamaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.