Rohkema info nägemiseks:

KARMEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud looma unikaalseid ja kvaliteetseid lahendusi vannitubade remondiks, kanalisatsiooni- ja torutöödeks, plaatimistöödeks, maalritöödeks, korteri remondiks ning büroo- ja äripindade remondiks.

Tegevuslugu

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

KARMEST OÜ hetkeolukord

Juba 2824 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Raul K.

Karmest OÜ tegi meie vannitoa remondi väga professionaalselt ja kvaliteetselt. Tööprotsess oli sujuv ning meeskond oli tähelepanelik meie soovidele.

- Oleg T.

Tööprotsess oli sujuv ning meeskond oli tähelepanelik meie soovidele. Kuigi tekkis väike probleem materjalide kohaletoimetamisega, suutsid nad selle kiiresti lahendada ja projekti lõpetada kokkulepitud tähtajaks.

- Sander K.

Oleme väga rahul uue vannitoa ilusa viimistluse ja usaldusväärse teenusega!

Millised on Karmest OÜ plaatimistööde võimalused ja kvaliteedi tagamise meetmed?

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes aitaks teil luua kauni ja vastupidava plaatimislahenduse, siis Karmest OÜ on õige valik. Meie meisterlikkus plaatimistöödes on tunnustatud ning pakume mitmekülgseid võimalusi, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid maitseid. Oleme pühendunud kvaliteedi tagamisele ning loome ainulaadseid ja vastupidavaid plaatimislahendusi igas interjööris. Karmest OÜ plaatimistööde valik on mitmekülgne ja paindlik. Olgu tegemist vannitoa, köögi, elutoa või mõne muu ruumiga, meie kogenud meeskond on valmis võtma vastu väljakutseid ja looma tõeliselt silmapaistvaid

Dropdown

kõik artiklid

Karmest OÜ - Loo oma interjööri visioon reaalsuseks läbi meie loominguliste maalritööde!

Sinu kodu on su lõuend, kus saad väljendada oma isikupära ja luua unikaalse atmosfääri. Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes aitaks sul realiseerida oma inte
ssb.ee
Sinu kodu on su lõuend, kus saad väljendada oma isikupära ja luua unikaalse atmosfääri. Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes aitaks sul realiseerida oma interjööri visiooni, siis Karmest OÜ on siin, et sind aidata. Meie meisterlik maalritööde meeskond on pühendunud sinu unikaalse stiili ja soovide täitmisele, tuues elule sinu unistuste interjööri. Karmest OÜ pakub loomingulisi ja kvaliteetseid maalritöid, mis aitavad sul muuta oma kodu tõeliselt erakordseks. Olgu tegemist värviliste seintega, unikaalsete tapeeditöödega või eriefektidega viimistlusega, meie meeskond on valmis võtma vastu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.