Rohkema info nägemiseks:

KALJUPUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
KALJUPUIT OÜ on kogenud käsitöömööbli valmistaja, kes loob ja paigaldab personaalset mööblit erinevatesse ruumidesse ja väliõuedele vastavalt klientide ainulaadsetele soovidele.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta P.

Mul oli suurepärane kogemus KALJUPUIT OÜ-ga, kes valmistasid minu magamistuppa täispuidust voodi. Nende kvaliteet ja oskused on lihtsalt silmapaistvad!

- Jaak L.

Nende käsitööoskus ja tähelepanu detailidele näitasid tõelist kirge oma töö vastu. Nüüd saan nautida unikaalset kööki, mis vastab täpselt minu maitsele ja vajadustele.

- Liina T.

Kaljupuit OÜ käsitöömeister valmistas mulle unikaalse komplekti, mis sobib täpselt minu õue ja elustiiliga. Nüüd saan nautida väljas olemist mugavalt ja stiilselt. Tänan teid suurepärase töö eest!

KALJUPUIT OÜ tegevusaruanne 2023

Kaljupuit OÜ tegeleb mööbli tootmisega. Müügitulu oli 54 518 EUR, teenuseid osutati Eestis. Kaubad, toore, materjal ja teenused moodustasid 27 335 EUR. Tööjõukulusid antud majandusaastal ei olnud. Järgneval majandusaastal jätkatakse põhitegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Miks tuleks eelistada mööblit väiketootjalt odavale importmööblile?

Kui oled kodu sisustamas, on üks suurimaid väljakutseid leida kvaliteetset ja vastupidavat mööblit, mis kestab aastaid ning rahuldab sinu vajadused ja maitse. M
ssb.ee
Kui oled kodu sisustamas, on üks suurimaid väljakutseid leida kvaliteetset ja vastupidavat mööblit, mis kestab aastaid ning rahuldab sinu vajadused ja maitse. Mõnikord tundub, et odava hinnaga imporditud mööbel on kõige atraktiivsem variant, kuid tihti kaasnevad sellega mitmed probleemid. Selle asemel tasub kaaluda võimalust tellida mööbel väiketootjalt, sest see võib olla parem investeering. Miks? Kvaliteet on tagatud Kui tellid mööblit väiketootjalt, võid kindel olla, et toode on kvaliteetne ja vastupidav. Väiketootjad panevad oma toodetele tavaliselt rohkem rõhku ja hoolikamalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.