Rohkema info nägemiseks:

DIGITUUL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6331; jälgijaid - 0. Arvustusi - 6; Artikleid 10+ "Kirjuta DIGITUUL OÜ kohta arvamuslugu!"

Kodulehe tegemine WordPress tarkvaraga

Ausalt öeldes on väga palju erinevaid sisuhaldussüsteeme (CMS), mida saab uue kodulehe loomisel kasutada. Enamalt on ka nende sisuhaldussüsteemide idee sama, võimaldada kasutajal oma veebilehe sisu redigeerida ilma koodikirjutamise oskusteta. Need sarnanevad näiteks Google Doc`si või Facebooki laadsete liidestega. Põhimõtteliselt saad luua uusi lehti või dokumente ning seejärel neid lihtsalt ka veebis avaldada. Ühe kodulehe tegemiseks mõeldud sisuhaldussüsteemide loetelu leiad Wikipeedia keskkonnast. WordPressi kasuks otsustamine on lihtne, sest lisaks universaalsusele, lihtsusele ja suurele

Kodulehe tegemine Wordpress tarkvaraga. WordPress tarkvara ka väga populaarne. Seda kasutatakse pea poolte (42,9%) kodulehtede loomisel.

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

DIGITUUL OÜ tegevusaruanne 2022

Digituul OÜ on noor ja arenev ettevõtte, kelle teenusteks on digiturunduse teenused. Aastal 2022 oli põhiline eesmärk meeskonna loomine ja teenuste arendamine.
ssb.ee
Digituul OÜ on noor ja arenev ettevõtte, kelle teenusteks on digiturunduse teenused. Aastal 2022 oli põhiline eesmärk meeskonna loomine ja teenuste arendamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.