Rohkema info nägemiseks:

LIIKUV REHVIBOX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rehvivahetus seal, kus oled sina - kodus, tööl või poes! Meie sõidame rehvivahetusbussiga kliendi juurde ning teostame soovitud tööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutle, et saad oma autorehvidega seotud mured lahendada mugavalt ja kiiresti kodust lahkumata. Liikuv Rehvibox toob rehvivahetuse otse sinu ukse ette, muutes autorehvide hoolduse ja vahetuse lihtsamaks kui kunagi varem.

Liikuv Rehvibox pakub innovatiivset mobiilse rehvivahetuse teenust, tuues rehvivahetuse sinu koduukseni. Meie kogenud meeskond saabub kohale spetsiaalselt varustatud rehvivahetusbussiga, et vahetada su auto rehvid kiirelt ja professionaalselt. Sa ei pea enam raiskama aega rehvitöökojas ootamisele – me võtame selle vaeva enda kanda. Lihtsalt pane rehvid valmis ja me hoolitseme ülejäänu eest.

Unusta töökotta sõitmise vaev – me tuleme sinu juurde. Saad jätkata oma igapäevaste toimetustega, samal ajal kui meie professionaalne meeskond hoolitseb su autorehvide eest.

Meie meeskond on väljaõppe saanud ning omab rikkalikku kogemust autorehvidega. Seetõttu pakume kiiret, tõhusat ja kvaliteetset teenust, mis vastab kõrgeimatele standarditele.

Kas sa oled ettevõtte omanik? Pakume rehvivahetust ka autoparkidele. Võta meiega ühendust ja saa teada, kuidas saame sinu ettevõtte autode rehvid mugavalt ja kiiresti korda teha.

Lisaks mobiilsele rehvivahetusele pakume mitmeid teisi teenuseid, sealhulgas rehvi parandust nööriga, ventiili vahetust, rehvide ja rataste hoiustamist hooajaks ning ka rehvide müüki. Meie eesmärk on tagada sinu autorehvide maksimaalne eluiga ja tõhusus.

Kas su autorehvid vajavad hooldust või vahetust? Ära oota – võta Liikuva Rehviboxiga ühendust juba täna ja naudi mugavat teenust.

Koduleht

LIIKUV REHVIBOX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis P.

Ülimalt mugav teenus, väga rahul.

- Gert E.

Kiire ja korralik töö!

- Alar U.

Jäin Rehviboxi teenusega väga rahule.

Turvaliselt ka pakasega

Talverehvid on oluline osa meie autode ohutusest ja jõudlusest talvekuudel. Need pole mitte ainult kohustuslikud paljudes riikides, vaid ka hädavajalikud meie turvalisuse ja mugavuse tagamiseks libedatel teedel ja karmides talvistes tingimustes. Selles artiklis uurime, miks talverehvid on nii olulised, kuidas need erinevad tavalistest rehvidest ning kuidas õige valik tagab meie autodele parima võimaliku pidamise ja juhitavuse talvisel teel. Talverehvid on spetsiaalselt loodud talvisteks tingimusteks, pakkudes paremat pidamist lumel, jääl ja märjal teel. Nende sügavad sooned ja spetsiaalsed

Dropdown

kõik artiklid

Rehvivahetus mugavalt ja kiirelt sinu koduukse ees

Autorehvide vahetamine võib sageli olla aeganõudev ja tülikas ülesanne, mis nõuab mitmeid tunde ning paneb proovile kannatlikkuse. Õnneks on tänapäeval olemas l
ssb.ee
Autorehvide vahetamine võib sageli olla aeganõudev ja tülikas ülesanne, mis nõuab mitmeid tunde ning paneb proovile kannatlikkuse. Õnneks on tänapäeval olemas lahendus, mis teeb sellest protsessist kiire, mugava ja muretu kogemuse. Mobiilne rehvivahetus on muutnud autorehvide hooldamise viisi, tuues rehvivahetuse otse meie koduukse ette. Selles artiklis uurime, miks mobiilne rehvivahetus on muutumas üha populaarsemaks ning kuidas see teenus muudab meie elu lihtsamaks ja mugavamaks. Traditsiooniline rehvivahetusprotsess nõuab sõitmist rehvitöökotta, ootamist ja sageli mitmete klientidega koos

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.