Rohkema info nägemiseks:

REDGATE FUND MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 68; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REDGATE FUND MANAGEMENT kohta arvamuslugu!"

REDGATE FUND MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 68 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Redgate Fund Management OÜ on Eesti Vabariigi seaduste alusel asutatud väikefondivalitseja, mis asutati 02.08.2021 eesmärgiga luua ja valitseda alternatiivseid väikefonde. Fondivalitseja tegevus registreeriti Finantsinspektsioonis 17.01.2022 Investeerimisfondide seaduse §306 lg.3 alusel ning samuti omab fondivalitseja Rahapesu Andmebüroo poolt 05.04.2022 väljastatud finantseerimisasutusena tegutsemise tegevusluba. Ettevõtte eesmärgiks on valitseda ja pakkuda investeerimisfonde, millega eelkõige kutselised investorid saavad mitmekesistada oma investeerimisportfelli alternatiivsete varaklasside abil.

2022. aastal asutas Redgate Fund Management OÜ Usaldusfondi Redgate Timberland ning 2023.a. põhitegevuseks oli nimetatud fondi valitsemine. Usaldusfond Redgate Timberland on Balti riikide metsakinnisvarasse investeeriv tähtajaline suletud mitteavalik alternatiivne investeerimisfond.

2024.aastal plaanib fondivalitseja jätkata juba loodud Usaldusfondi Redgate Timberland valitsemise ja investeerimistegevusega ning lisaks tehakse eeltööd uute alternatiivsete fondide turuletoomiseks.

REDGATE FUND MANAGEMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.