Rohkema info nägemiseks:

FASSAADI PESU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetne fassaadi-, katuse- ja kõnniteekivide pesu, akende pesu, vihmaveerennide puhastus, fassaadi värvimine, graffiti eemaldus, lumekoristus ning remondi- ja ehitustööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast puhtuse kodu. Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: muuta ja hoida hooneid ning kodusid esteetiliselt meeldivana professionaalsete puhastus- ja hooldusteenuste kaudu. FASSAADI PESU OÜ-s mõistame, et teie hoone fassaad ei ole lihtsalt struktuur; see on avaldus. See on esimene mulje, mille jätate külastajatele ja peegeldus uhkusest, mida oma vara vastu tunnete.

Meie teenuste hulka kuuluvad fassaadi pesu, katuse pesemine, tänavakivide pesu, aknapesu, vihmaveerennide hooldus, fassaadi värvimine, graffiti eemaldamine, lume koristamine ja remonttööd. Iga teenus on loodud selleks, et käsitleda elementide ja aja poolt esitatud unikaalseid väljakutseid, tagades, et teie vara näeb mitte ainult parim välja, vaid on ka tugev tuleviku kulumise vastu.

Miks valida meid oma fassaadi ja katuse hoolduseks? Kuna kulumise märkide, nagu mustus, vetikad ja sammal, eiramine võib viia järkjärgulise halvenemiseni ja lõpuks suurenenud remondikuludeni. Puhas fassaad mitte ainult ei pikenda teie hoone eluiga, vaid valmistab selle ette ka värske värvikihi jaoks, kui otsustate selle välimust elavdada. Me määrame puhastamiseks ideaalse aja erinevate tegurite põhjal, sealhulgas asukoht ja niiskus, ning soovitame põhjalikku pesu iga 7-10 aasta tagant, et säilitada optimaalne seisukord.

Meie lähenemine on põhjalik ja kohandatud; alustame tasuta 1m² proovipuhastusega, et määrata teie fassaadile sobiv ravi, võimaldades teil tulemust kohe näha. Meie eriala on keemiline pesu, meetod, mis tagab sügavama puhastuse ja pikemaajalised tulemused. Kipsfassaadide puhul kanname isegi peale kaitsekatte, et kaitsta tuleviku mustuse ja kahjustuste eest.

Katuse hoolduse osas eemaldame vetikate ja sambla kogunemise, mis mitte ainult ei vähenda teie katuse ilu, vaid võib ohustada ka selle struktuuri. Meie puhastusprotsess taastab mitte ainult katuse välimuse, vaid aitab ka tuvastada kõik sellega seotud pinnakahjustused õigeaegseteks parandustöödeks, vältides edasisi probleeme.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on oma varad usaldanud meie ekspertide hoole alla. Kogege muutust, mida FASSAADI PESU OÜ võib teie hoonele tuua. Võtke meiega ühendust juba täna, et planeerida oma teenus ja astuda esimene samm puhtama, vastupidavama ja esteetiliselt meeldivama vara suunas.

Uuri lisaks

FASSAADI PESU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eva

Fassaadi pesu tegid nad kiirelt ja tulemus oli laitmatu!

- Martin

Väga rahul vihmaveerennide puhastusega. Meeskond oli kiire ja efektiivne ning töö tulemus oli silmapaistev!

FASSAADI PESU OÜ tegevusaruanne 2022

Fassadi Pesu OÜ põhitegevusala 2022 aastal oli hoonete muu puhastus ja töötuslik puhastustegevus, EMTAK kood 81221. 2022 aastal müügitulu moodustas 36 419 euro. Fassadi Pesu OÜ majandusaasta on alates 01 jaanuaril 2022.a. kuni 31 detsembrini 2022.a. Kasumiaruanne koostamisel on kasutatud skeem nr.1. Raamatupidamiskohustuslasel ei ole töötajaid. Raamatupidamiskohustuslane ei ole tegev- ja kõrgemale juhtkonnale arvestanud tasusid ja muid olulisi soodustusi. Juhatuse hinnangul on Fassadi Pesu OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus. Juhatus kinnitab 2022.a aastaaruande koostamise õigsust

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida professionaalne fassaadipesu

Fassaadipesu on hooldustööde oluline aspekt, mis tagab, et kinnisvara välimus püsib visuaalselt ahvatlev ja struktuuriliselt tugev. Aja jooksul puutuvad hooned
ssb.ee
Fassaadipesu on hooldustööde oluline aspekt, mis tagab, et kinnisvara välimus püsib visuaalselt ahvatlev ja struktuuriliselt tugev. Aja jooksul puutuvad hooned kokku erinevate keskkonnastressoritega, sealhulgas saastumise, ilmastikutingimuste ja bioloogilise kasvuga, mis võivad põhjustada mustuse, tahma ja orgaanilise aine kogunemist. Professionaalse fassaadipesu tähtsus Esimene mulje on oluline ja hoone fassaad on tihti esimene asi, mida külastajad ja potentsiaalsed kliendid märkavad. Puhas ja hästi hooldatud välimus projitseerib positiivset kuvandit ja võib oluliselt tõsta kinnisvara

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.