Rohkema info nägemiseks:

FINESTLOVE VC FUND MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 456; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FINESTLOVE VC FUND kohta arvamuslugu!"

FINESTLOVE VC FUND MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 456 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

NestCap Management OÜ tegevusaruanne 2022

NestCap Management OÜ on 2021 aastal loodud fondihalduse ettevõte, kelle hallatav fond investeerib kasumlikesse ja stabiilsetesse

Baltimaade ning Soome ettevõtetesse ning finantseerib ettevõtete väljaoste. Portfelli ettevõtted on koondatud AS NestCap alla. NestCap AS on plaanis viia tulevikus rahvusvahelisele börsile, et pakkuda investoritele likviidsust ja ligipääsu läänemere piirkonna keskmise suurusega arenevatele ettevõtetele.

Fondi investoriteks (Limited Partners) on peamiselt ettevõtjad, institutsioonid üle maailma.

Fondijuhti NestCap Management juhivad tuntud Eesti ja Rootsi ettevõtjad, kellele on oluline jätkusuutliku ja keskkonnasäästliku ettevõtluse areng, sest see on oluline ettevõtete töötajatele, nende peredele ja riigi majandusele.

Ettevõtetes enamusosaluse müügi põhjuseid võib olla mitmeid: (cid:127) Ettevõtja ei taha enam igapäevaselt ettevõtlusega tegeleda ning tema järeltulijad ei ole samuti sellest huvitatud (cid:127) Ettevõtja ei soovi hoida kogu oma varandust ühes ettevõttes ja soovib oma investeeringule paremat likviidsust.

(cid:127) Puudub soov müüa oma ettevõte välismaisele kapitalile või konkurendile, sest nii satub see finantsistide meelevalda ja ettevõtte tulevik on teadmata.

(cid:127) Kõige tähtsamaks tuleb aga lugeda seda, et aktsiavahetuse teel oma ettevõtte fondiosaluseks konverteerides on ettevõtjal võimalus oma ettevõtte müügist saadud tulu mitmekordistada võrreldes Private Equty tüüpi fondide poolt pakutavaga.

NestCap võrgustikus on kontor lisaks Tallinnale ka Stockholmis.

Fond registreeriti 2021 aastal, tegevust alustati 2022 aastal. Peamisteks tegevusteks oli uute partnerite leidmine ning esimeste omandatavate ettevõtetega eellepingute sõlmimine.

Fond investeerib ettevõtetesse, mille EBITDA on vahemikus 1-10 miljonit eurot, kus on eluterve ettevõtte kultuur ja juhtimispõhimõtted ning stabiilne kasv.

Fond pakub omandatud ettevõtetele hulgaliselt väärtust laia võrgustiku kaudu, aidates ettevõttel leida uusi eksporditurge, arendada juhtimispraktikaid ning suurendada effektiivsust läbi digitalliseerimise.

Esimesed ettevõtete omandamised on plaanis läbi viia 2023. aastal, misjärel tekib läbi finansandmete raporteerimisele ka müügitulu ning kasum.

Grupis töötab igapäevaselt 5 inimest fondi käivitumiseni ilma palgata. Töötajate arvu suurendatakse vastavalt töökoormuse kasvule.

Suurt tähelepanu pööratakse läbipaistvusele ja rahapesu reeglite täitmisele ning järgimisele. Fond lähtub vastutustundliku ettevõtluse ning investeerimise põhimõtetest.

Tehtavate investeeringute väärtust (Net Asset Value, NAV) hakatakse arvestama kvartaalselt, mille aluseks on ettevõtete õiglane väärtus (Fair

Value).

Äritegevuse suurimaks riskiks võib pidada tegevusriski (sh reputatsiooniriski, juhtimisriski, tehinguriski, koostööpartneririski, tururiski, finantseerimisriski), mille realiseerumine võib mõjutada negatiivselt nii olemasolevaid lepinguid kui ka tulevikus sõlmitavaid tehinguid.

Tegevusriski maandamiseks on struktuuris loodud protseduurireeglid.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõtte põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata ettevõtete omandamist ostu ning aktsiavahetuse teel olemasolevate kokulepete alusel ning kaasata tegevuse jätkamiseks uusi partnereid (LP).

Ettevõtte jätkusuutlikkus on tagatud peale esimeste ettevõtete omandamist, kuna ostetud ettevõtted on kasumit tootvad ettevõtted. Enne ettevõtete soetamist finantseerivad tegevust NestCap Management OÜ osanikud.

Ivo Remmelg juhatuse liige

FINESTLOVE VC FUND MANAGEMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.