Rohkema info nägemiseks:

EVENT STUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 322; jälgijaid - 2. Arvustusi - 6; Artikleid 1+ "Kirjuta EVENT STUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

EVENT STUDIO OÜ on ürituste korraldamise ja varustuse rentimisele spetsialiseerunud ettevõte, mille eesmärk on muuta iga sündmus unustamatuks ja eriliseks. Pakume laia valikut teenuseid ja tooteid, alates jäätisemasinate rendist ja Itaalia jäätisesegudest kuni dekoratsioonide ja heeliumiga õhupallideni.

Meie lugu algas soovist pakkuda klientidele täielikku ja kvaliteetset teenustepaketti, mis hõlmaks kõiki peo- ja sündmuskorralduse aspekte. Oleme meeskond, kellel on kirg ja pühendumus luua ainulaadseid ja meeldejäävaid kogemusi. Meie portfooliosse kuuluvad erinevad lahendused nii erapidude, firmapidude, pulmade kui ka avalike sündmuste jaoks. Olgu teie eesmärk luua lõbus ja mänguline atmosfäär või elegantne ja stiilne keskkond, meie meeskond aitab teil realiseerida kõik teie ideed ja soovid.

EVENT STUDIO OÜ pakub muu hulgas ka võimalust rentida jäätisemasinaid ja tellida Itaalia Prodotti Rubicone jäätisesegusid, mis on tuntud oma kõrge kvaliteedi ja laia maitsevaliku poolest. Lisaks sellele pakume mitmesuguseid dekoratsioone ja peotarvikuid, sealhulgas vahvli- ja pannkoogisegusid, mis sobivad suurepäraselt erinevatele sündmustele. Meie tooted on saadaval ka e-poes, kust saate mugavalt valida kõik vajaliku oma peo jaoks.

Meie eesmärk on tagada, et iga sündmus oleks eriline ja meeldejääv. Oleme uhked oma paindliku ja kliendikeskse lähenemise üle, pakkudes lahendusi, mis vastavad meie klientide vajadustele ja ootustele. EVENT STUDIO OÜ on teie usaldusväärne partner kõigis peo- ja sündmuskorralduse küsimustes.

kodulehele

EVENT STUDIO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.