Rohkema info nägemiseks:

DPO2GO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 31; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DPO2GO OÜ kohta arvamuslugu!"

DPO2GO OÜ hetkeolukord

Juba 31 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

dpo2go OÜ on asutatud 13.08.2021. Ettevõte saab jätkuvalt stabiilseid tööpäringuid klientidelt. Ettevõte keskendub eelkõige Euroopa

Andmekaitse õigusega seotud teenuste pakkumisele, eriti üldise andmekaitse määruse (GDPR) osas. Lisaks klientide igapäevaste tegevuste toetamisele ja pidevale nõustamisele, on dpo2go OÜ olnud eestvedaja pideva parendamise valdkonnas oma klientide seas. Suurt rõhku on pandud tõhususe saavutamisele privaatsuse hindamiste automatiseerimise ja avastatud andmete korrigeerimise kaudu. Organisatsioonid kalduvad oma toodet reklaamima kui "tehisintellekti", kuid dpo2go OÜ'le on selge, et ehkki selline tehnoloogia võib olla lahendusse kaasatud, kirjeldab see, mida pakutakse, selgemini automatiseerimist. Lisaks peetakse pakutavat intellektuaalset toodet õigusmeeskondadele abivahendiks, mis aitab suurendada nende efektiivsust, mitte asendades nende tööd, mida nad teevad. Lühidalt öeldes võimaldab see meeskondadel lasta automatiseerimisel tegeleda tüütute ülesannetega, et nad saaksid rohkem aega veeta asjadega, mida nad naudivad.

Stabiilsuse seisukohalt on selge, et ettevõtte pakutavatele teenustele on nõudlus ning selle kinnituseks on käimasolevad tellimused.

Kuigi mõnikord arvatakse, et selliseid uuendusi võiks turule viia laiemalt, eelistab dpo2go OÜ säilitada stabiilse voolu klientide tellimustega ega kavatse oma äri suurendada. Seega jätkab ettevõte innovatsiooni, kuid eelistab kindlustada stabiilseid tellimusi mainekatelt rahvusvahelistelt organisatsioonidelt, kes on juba tugeval positsioonil ja rahaliselt kindlustatud.

DPO2GO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.