Rohkema info nägemiseks:

HÕBEALLIKAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid massaaži- ja heaolu teraapiateenuseid, mis aitavad klientidel leida vaimset tasakaalu, taastuda füüsiliselt ning avastada sisemist rahu ja harmooniat.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast valdkonda, kus rahu kohtub taastumisega, kus iga hingetõmme toob kaasa uue rahulikkuse laine. HÕBEALLIKAS OÜ juures ei ole me lihtsalt tervisekeskus; me oleme teie vaimse rahu ja füüsilise heaolu kaitsjad. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume varjupaika vaimsele tervisele ja keha noorendamisele, spetsialiseerudes erinevatele massaažidele ja heaolu teraapiatele.

Astuge teekonnale läbi meie hoolikalt valitud kogemuste, mis on loodud teie olemuse toitmiseks ja vaimu elavdamiseks. Meie allkirjaga lomi lomi kepi massaaž on tervendav tants, traditsiooniline puudutus, mis lõdvestab sügavaimat stressi ja harmoniseerib keha energiat. Mer massaaž, löökide sümfoonia, sihib keha meridiaane, et leevendada pingeid ja edendada elujõu voolu.

Neile, kes otsivad transformeerivat külma, pakuvad meie külma teraapia seansid värskendavat sukeldumist noorendamisse, ergutades teie meeli ja tugevdades teie immuunsüsteemi. Ja meelele, mis otsib juhatust, pakuvad meie mentorluse teenused kompassi elu keerukuste navigeerimiseks.

Meie grupiruumi rent pakub kollektiivseks tervenemiseks pühakoda, kus töötoad ja grupitegevused saavad jagatud kasvu ja inspiratsiooni allikaks. Iga ruum on kujundatud kogukonna ja heaolu edendamise eesmärgil.

Meie eetose südames on uskumus, et heaolu on terviklik teekond. Me oleme rohkem kui sihtkoht; me oleme teie partnerid tasakaalustatud elu poole püüdlemisel. Meie teenuste valikuga on iga külastus HÕBEALLIKAS OÜ juurde samm harmoonilisema mina suunas. Meie loosung, Toitke oma olemust, elavdage oma vaimu!, ei ole lihtsalt lubadus - see on meie pühendumus teile.

Liituge meiega ja laske tervenemisel alata. Uurige meie veebisaiti, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta ja broneerige oma seanss juba täna. Omaks võtke tee noorenenud meele ja keha poole koos HÕBEALLIKAS OÜ, teie heaolu stuudioga.

Kontakt

HÕBEALLIKAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria M.

Leidsin enda jaoks uue tasandi lõõgastumist.

- Jaanika S.

Suurepärane keskkond sisemise tasakaalu saavutamiseks.

- Mart P.

Mentorlus oli minu jaoks suurim abimees elumuutuste ajal.

Millised on Lomi Lomi massaaži mõjud vereringele ja keha detoksikatsioonile?

Lomi Lomi massaaž on traditsiooniline Hawaii tervendamise praktika, mis on põlvest põlve edasi antud. See põhineb Huna iidsetel filosoofiatel, mis rõhutavad meele, keha ja vaimu vahelist seost. See massaaživorm ei ole ainult füüsiline kogemus; see on ka vaimne teekond, mille eesmärk on taastada tasakaal ja harmoonia inimeses. Lomi Lomi massaaž hõlmab rütmilisi, voolavaid tõmbeid, kasutades käsivarsi, käsi ja mõnel juhul keppe kui käte pikendusi. Sellised massaažid võimaldavad sügavamat survet ja aitavad leevendada pinget raskesti ligipääsetavates piirkondades. Massaaži saadab sageli

Dropdown

kõik artiklid

Kas Mer massaaž tõesti aitab keha energilist tasakaalu taastada?

Mer massaaž on holistiline teraapia, mis ühendab endas energia tervendamise iidse tarkuse ja massaaži terapeutilise puudutuse. See on loodud keha energia meridi
ssb.ee
Mer massaaž on holistiline teraapia, mis ühendab endas energia tervendamise iidse tarkuse ja massaaži terapeutilise puudutuse. See on loodud keha energia meridiaanide ehk Meride joondamiseks ja tasakaalustamiseks, mis on radadeks, mille kaudu elujõud ehk Qi voolab. Sihtides neid meridiaane, püüab Mer massaaž vabastada blokeeringuid ja taastada kehas harmooniat. Idameditsiini traditsioonidest juured saanud Mer massaaž ammutab inspiratsiooni praktikatest nagu akupunktuur, akupressuur ja Qi Gong. Mer massaaži filosoofia põhineb uskumusel, et tervis ja heaolu peegeldavad keha energilist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.