Rohkema info nägemiseks:

JS KOOLITUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aitan Sul luua veebilehe, mis toetab Sinu tegevust ja suurendab müüginumbreid! Loo endale veebileht minu juhendamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus digipädevus pole mitte ainult eelis, vaid vajadus. Meie mõistame, kui tähtis on püsida eesotsas kiiresti arenevas digimaastikus. Seetõttu pakume laia valikut e-kursuseid, mis on loodud teie oskuste tõstmiseks ja veebikohalolu parandamiseks.

Alates WordPressi valdamisest kuni sotsiaalmeedia keerukuste navigeerimiseni on meie kursused kohandatud nii algajate kui ka edasijõudnute vajadustele. Meie Elementori kiirkursus võimaldab teil luua hämmastavaid veebilehti hetkega, samas kui meie WordPressi online-kursus algajatele on täiuslik neile, kes astuvad esimesi samme veebilehtede loomisel.

Kogenenumatele pakume WordPressi online-kursust edasijõudnutele, mis süveneb platvormi võimalustesse, avades uusi võimalusi teie veebiprojektidele. Ja visuaalse sisu esiletõusu ajastul annavad meie disaini Canva koolitused teile võime luua pilkupüüdvaid graafikaid, mis köidavad teie publikut.

Meie pühendumus teie arengule ei piirdu ainult e-kursustega. Pakume ka reaalajas koolitusi neile, kes hindavad isiklikku õpikogemust. Olgu selleks kohandatud sisekoolitus teie ettevõttele või töötoa juhtimise kutse, meie ekspertiis hõlmab mitmesuguseid teemasid, sealhulgas turunduse alused, sotsiaalmeedia haldamine, Meta reklaamimine ja internetiturvalisus.

Vaadates ettepoole aastasse 2024, oleme põnevil meie tulevaste Canva koolituste algajatele ja Canva koolituste edasijõudnutele väljakuulutamisest. Need sessioonid on mõeldud teie disainioskuste viimiseks algtasemelt suurepäraseks, tagades, et olete hästi varustatud professionaalse taseme visuaalse sisu loomiseks.

JS KOOLITUSED OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt koolituspakkuja; oleme teie partner digitaalses võimestamises. Meie kursused on hoolikalt koostatud viimaste tööstusharu teadmiste ja praktiliste rakendustega, et tagada teile mitte ainult õppimine, vaid ka teadmiste rakendamine reaalsete tulemuste saavutamiseks.

Valmis muutma oma digioskusi ja püsima konkurentsivõimelisena? Tutvuge meiega lähemalt juba täna!

Vaata rohkem

JS KOOLITUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark T.

Tänan ettevõtet põhjaliku koolituse eest!

- Laura K.

See kursus oli just see, mida vajasin. Aitäh!

- Andres O.

Kodulehe tegemise oskused said täiesti uue hoo!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 wordpressi nippi algajatele

WordPress on võimas sisuhaldussüsteem (CMS), mis võimaldab kasutajatel hõlpsasti luua ja hallata veebisaite. See on avatud lähtekoodiga platvorm, mis on korraga nii tasuta kui hindamatu, pakkudes paindlikku ja kasutajasõbralikku liidest igasuguse tasemega kasutajatele. Neile, kes on veebilehe loomisega uued, on WordPress tõeline õnnistus. Selle intuitiivne disain, ulatuslik dokumentatsioon ja tohutu kasutajaskond teevad sellest ideaalse platvormi algajatele õppimiseks ja oma digitaalse kohalolu kasvatamiseks. 1. Gutenbergi redaktori valdamine Gutenbergi redaktor muudab WordPressis sisu

Dropdown

kõik artiklid

Oma tootlikkuse maksimeerimine e-kursuse abil

E-kursused ehk elektroonilised kursused on struktureeritud õppekogemused, mida edastatakse digitaalsete platvormide kaudu. Need pakuvad kaasaegset lähenemist õp
ssb.ee
E-kursused ehk elektroonilised kursused on struktureeritud õppekogemused, mida edastatakse digitaalsete platvormide kaudu. Need pakuvad kaasaegset lähenemist õppimisele, võimaldades inimestel omandada uusi oskusi või täiendada olemasolevaid igal pool, kus on internetiühendus. Tootlikkus ei tähenda ainult vähem aja jooksul rohkem tegemist; see tähendab õigete asjade tõhusat ja efektiivset tegemist. E-kursused võimaldavad õppijatel oma isiklikku ja professionaalset arengut optimeerida, mis on kooskõlas kõrgendatud tootlikkuse eesmärgiga. E-kursuste eelised tootlikkuse tõstmiseks E-kursused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.