Rohkema info nägemiseks:

HÕBEVÄRV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud sõidukite ja väikebusside keretöödele ning tööstuslikule värvimisele, tagada sõidukite visuaalne atraktiivsus ja tehniline terviklikkus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit sõidukite ilu ja tervise eest hoolitsemisel, olete jõudnud õigesse kohta. HÕBEVÄRV OÜ on juhtiv ettevõte, mis on spetsialiseerunud sõidukite ja väikebusside keretöödele ning tööstuslikule värvimisele. Meie pikaajaline kogemus ja pühendumus kvaliteedile on teinud meist eelistatud valiku nii era- kui äriklientide seas.

Oleme eksperdid tööstuslikus värvimises, tagades, et teie sõidukid oleksid kaunid ja vastupidavad. Kas vajate kogu masinaparki värskendavat värviküllastust või üksikute sõidukite erilahendusi, oleme teie jaoks olemas.

Tuled on sõiduki nägu ja ohutuse oluline osa. Pakume professionaalset tulede toonimise ja taastamise teenust, et teie sõiduk säras kõikidel teedel.

Õnnetused võivad juhtuda, kuid me oleme siin, et aidata teid kiire ja professionaalse kahjukäsitlusega. Taastame teie sõiduki algse seisukorra ning tagame, et saate taas muretult sõita.

Olgu tegemist sõidukite, detailide või eriprojektidega, meie värvimisteenused annavad teie projektile kvaliteetse ja vastupidava viimistluse.

Kas vajate sõiduki keretöid? Meie kogenud meeskond viib läbi kõik vajalikud parandused ja taastamistööd, et teie sõiduk oleks taas nagu uus.

HÕBEVÄRV OÜ meeskond usub, et teie sõiduk peegeldab teie isikupära ja meie ülesanne on muuta see veelgi kaunimaks ja funktsionaalsemaks. Meie pühendumus detailidele ja tipptasemel tehnoloogiale tagab, et iga töö saab tehtud parimal viisil.

Kui soovite lisateavet meie teenuste kohta või vajate spetsiifilist nõuannet oma sõiduki hooldamiseks, võtke meiega ühendust. HÕBEVÄRV OÜ meeskond on alati valmis teid abistama ja tagama, et teie sõiduk jääks teie uhkuseks.

Võtke meiega ühendust ja broneerige oma sõidukile aeg juba täna!

Taneljyrgens@gmail.com
+372 554 2257

HÕBEVÄRV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa S.

Tulede toonimine muutis mu auto väljanägemist väga. Soovitan kõigile!

- Priit T.

HÕBEVÄRV OÜ teeb imet kriimustatud keredega. Kiire ja taskukohane teenus.

- Rasmus R.

Kiire ja professionaalne kahjukäsitlus. Soovitan kindlasti!

HÕBEVÄRV OÜ tegevusaruanne 2022

Hõbevärv OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2021. aasta septembris. See on suhteliselt uus ettevõte, kuid on juba suutnud end tõestada kui usaldusväärne partner mootorsõidukite remondi ja värvimistööde valdkonnas. Hõbevärv OÜ on spetsialiseerunud erinevatele mootorsõidukitele, pakkudes kvaliteetseid remondi- ja värvimisteenuseid, mis vastavad kõige nõudlikumatele standarditele.2021-2022. aasta majandusaasta jooksul saavutas Hõbevärv OÜ müügitulu 62 239 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid lühikest aega. Siiski tuleb märkida, et ettevõtte kahjumiks

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas sõiduki värvimine muudab selle välimust ja väärtust?

Sõiduk on sageli üks suurimaid investeeringuid, mida inimesed teevad. Sellest tulenevalt on mõistetav, et me soovime, et meie sõiduk näeks mitte ainult hästi vä
ssb.ee
Sõiduk on sageli üks suurimaid investeeringuid, mida inimesed teevad. Sellest tulenevalt on mõistetav, et me soovime, et meie sõiduk näeks mitte ainult hästi välja, vaid oleks ka rahaliselt väärtuslik. Üks lihtne, kuid võimas viis sõiduki üldilme ja väärtuse tõstmiseks on selle värvimine. Kui mõtleme sõiduki värvimisele, tuleb esimene asi meelde selle visuaalne efekt. Uus värv muudab sõiduki välimust oluliselt. Värskelt värvitud auto näeb välja säravam, puhtam ja nooruslikum. See võib olla tõeline eneseväljenduse vahend, mis aitab teie sõidukil eristuda ja rääkida teie isikupärast lugu. Kuid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.