Rohkema info nägemiseks:

1KINGAMARKET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete jalanõude pakkumisega laias valikus suurustes ja stiilides, tagades mugavuse ja stiili igale kliendile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite ideaalseid jalanõusid, mis ühendavad kvaliteedi, stiili ja mugavuse, siis olete jõudnud õigesse kohta. Kingamarket on 1Kingamarket OÜ kaubamärk, mille eesmärgiks on pakkuda laias valikus jalanõusid igale maitsele ja vajadusele. Meie tootevalik hõlmab kõike alates suurtest suurustest kuni stiilsete kontsakingadeni ning matkasaabastest kõrge säärega saabasteni.

Üks suurimaid väljakutseid jalanõude ostul võib olla sobivate suuruste leidmine. Kingamarket pakub suures valikus suurusi, sealhulgas ka suuri suurusi, nii et iga klient leiab endale sobiva paari. Meie jalanõud on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse ja pikaealisuse.

Oleme uhked oma mitmekülgse jalanõude valiku üle, mis rahuldab nii naiste kui meeste vajadused. Naiste jaoks pakume baleriinasid, kontsakingi ja palju muud, samal ajal kui meeste jaoks on meil olemas stiilsed kingad ja tennised. Olenemata sellest, kas otsite igapäevaseid kandmiseks mugavaid kingi või soovite sündmusele stiilseid saapaid, leiame teile sobiva lahenduse.

Meie meeskond koosneb jalanõude ekspertidest, kes on valmis pakkuma professionaalset nõustamist ja aitama teil leida ideaalseid jalanõusid. Lisaks pakume kiiret tarnet, lihtsat vahetust- ja tagastusvõimalust ning panustame alati kliendirahulolu tagamisse.

Kui otsite jalanõusid, mis ühendavad mugavust, stiili ja kvaliteeti, ärge kartke meiega ühendust võtta. Kingamarket on teie jalavarade paradiis, kus iga samm saab olema mugav ja stiilne. Tulge meie poodi või külastage meie e-poodi ja leidke oma unistuste jalanõud!

Võtke meiega ühendust juba täna!

E-POOD

1KINGAMARKET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari H.

Olen alati leidnud 1Kingamarketist täiusliku paari kingi. Nende suur valik ja sõbralik teenindus muudavad ostukogemuse alati nauditavaks

- Mart B.

1Kingamarket on minu esimene valik, kui vajan uusi kingi. Nende lai suuruste valik on imetlusväärne, ja ma olen alati rahul nende kvaliteedi ja hinna suhtega.

- Kati S.

Olen leidnud 1Kingamarketist mitmeid unikaalseid kingapaare, mis täiendavad minu garderoobi suurepäraselt. Nende kiire tarne ja professionaalne nõustamine teevad neist minu lemmikkingapoodi.

Sokktossud

Naiste sokktossud vabaajajalatsid. Jalatsite tald on pehme ja elastne. Valmistatud tihedast ja hingavast tekstiilist, mis hoiab ilusti ümber jala.  Mõõdud: 36-23.5cm 37-24cm 38-24.5cm 39-25cm 40-25.5cm 41-26cm

Sokktossud

Dropdown

kõik artiklid

Sokktossud

Naiste sokktossud vabaajajalatsid. Jalatsite tald on pehme ja elastne. Valmistatud tihedast ja hingavast tekstiilist, mis hoiab ilusti ümber jala.  Mõõdud: 36
ssb.ee
Naiste sokktossud vabaajajalatsid. Jalatsite tald on pehme ja elastne. Valmistatud tihedast ja hingavast tekstiilist, mis hoiab ilusti ümber jala.  Mõõdud: 36-23.5cm 37-24cm 38-24.5cm 39-25cm 40-25.5cm 41-26cm

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.