Rohkema info nägemiseks:

KARMELHOF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 44; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KARMELHOF OÜ kohta arvamuslugu!"

KARMELHOF OÜ hetkeolukord

Juba 44 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Karmelhof alustas tegevust septembris 2021.a.

2022.a. oli osa tegevust suunatud Soome, kus oli ka käibemaksu kohustus.

Karmelhof OÜ põhitegevusalaks on remondi- ja korrastusteenuse osutamine nii Eestis kui Soomes.

Palgalisi töötajaid 2022.a ei olnud. Kasutati alltöövõtu teenust. OÜ juhtimise eest tasu makstud ei ole.

JUHATUSE DEKLARATSIOON

Juhatus deklareerib oma vastutust Karmelhof OÜ 2022.a. Raamatupidamise aasta aruande koostamise õigsuse eest ning kinnitab oma parimas teadmises, et: (cid:127) raamatupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud arvestusmeetodid on vastavuses Eesti hea raamatupidamise tavaga; (cid:127) raamatupidamise aastaaruanne kajastab OÜ Karmelhof finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid õigesti ja õiglaselt; (cid:127) kõik teada olevad olulised asjaolud, mis on selgunud aruande valmimise päevani on raamatupidamise aastaruandes arvesse võetud ja esitatud; (cid:127) OÜ Karmelhof on jätkuvalt tegutsev.

Karmelhof OÜ 2022.aasta raamatupidamise aastaaruanne on koostatud kooskõlas Eesti Vabariigi hea raamatupidamistavaga ja kasutades soetamismaksumuse printsiipi.

Hea raamatupidamistava tugineb rahvusvaheliselt tunnustatud arvestuspõhimõtetele ning selle põhinõuded on kehtestatud Eesti vabariigi raamatupidamise seaduses ning Vabariigi Valitsuse ja rahandusministri vastavasisulistes määrustes, mida täiendavad Eesti

Vabariigi Raamatupidamise Toimkonna poolt väljaantud juhendid.

OÜ Karmelhof kasutab kasumiaruande koostamisel Eesti Vabariigi raamatupidamise seaduse lisas nr 2 toodud aruande skeemi nr 1.

Raamatupidamise aastaaruanne on eurodes.

Raha

Raha ja selle ekvivalentidena kajastatakse rahavoogude aruandes kassas olevat sularaha ja arvelduskonto jääke.

Nõuded ja ettemaksed

Nõuete hindamine

Hinnatakse iga konkreetse kliendi laekumata arveid eraldi, arvestades teada olevalt informatsiooni kliendi maksevõime kohta.

Nõuetena ostjate vastu kajastatakse tavapärase äritegevuse käigus tekkinud lühiajalisi nõudeid. Kui nõude tagasisaamine on muutunud lootusetuks, siis kajastatakse need nõuded bilansiväliste varadena.

Intressitulu nõuetelt kajastatakse kasumiaruandes finantstuluna.

Materiaalsed ja immateriaalsed põhivarad

Põhivarade arvelevõtmise alampiir 5000

Põhivarade arvelevõtmise alampiir 5000

KARMELHOF OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.