Rohkema info nägemiseks:

SWIPEUP TECHNOLOGY OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 35; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SWIPEUP TECHNOLOGY OÜ kohta arvamuslugu!"

SWIPEUP TECHNOLOGY OÜ hetkeolukord

Juba 35 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 22/23

Eelmine aasta tähistas SwipeUp OÜ jaoks pöördelist etappi, kuna tugevdasime oma positsiooni silmapaistva mõjutaja turundusagentuurina.

Rakendasime edukalt oma ainulaadset lähenemisviisi valitud klientide rühmaga, näidates meie strateegiate tõhusust. Lisaks täiendasime oma olemasolevat teenuste portfelli ja tutvustasime uuenduslikke pakkumisi, et rahuldada meie klientide muutuvaid vajadusi.

Oma tegevussuutlikkuse tugevdamiseks laiendasime strateegiliselt oma meeskonda, kaasates kogenud konsultante, kes tõid meie organisatsiooni väärtuslikke teadmisi. Lisaks uurisime sihipärase turunduse ja müügialgatuste kaudu usinalt erinevaid omandamiskanaleid.

Siiski on oluline tõdeda, et SwipeUp Technology OÜ-l tekkisid väljakutsed ebasoodsate makromajanduslike tingimuste ja käimasoleva Venemaa sõja tõttu Ukraina vastu. Need tegurid mõjutasid meie äritegevust, mille tulemuseks oli mõne kliendi kaotus ja aeglasem kasvutrajektoor.

Edaspidi oleme otsustanud oma tuluvooge uuesti üles ehitada ja mitmekesistada, kasutades oma teadmisi mõjutajaturunduse valdkonnas.

Järgmise 6-9 kuu jooksul on meie põhifookus uute klientide kaasamisel terviklike nõustamisteenuste kaudu. Kohandatud strateegiate ja lahenduste pakkumisega püüame luua pikaajalisi partnerlussuhteid, mis aitavad kaasa vastastikusele kasvule ja edule.

2023. aasta järelejäänud osa vaadates oleme seadnud ambitsioonika eesmärgi saavutada 60 000 dollari suurune aastakäive. Tänu oma vastupidavale meeskonnale ja rafineeritud ärilisele lähenemisele oleme kindlad, et suudame ületada väljakutseid, haarata kinni võimalustest ja positsioneerida SwipeUp oma valdkonna juhtiva mõjuturunduse eksperdina.

SWIPEUP TECHNOLOGY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.