Rohkema info nägemiseks:

STEELOX EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 372; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STEELOX EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

STEELOX EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 372 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Aruanne kajastab Steelox Eesti OÜ tegevust 2023. aastal. Aruandeperioodis seisis ettevõte silmitsi mitmete väljakutsetega, sealhulgas Soome koostööpartnerite kaotusega, jätkuva Ukraina sõjaga ja materjalide/toorainete saadavuse ja hinnaga seotud raskustega. Vaatamata neile väljakutsetele suutis ettevõte saavutada 45 355 euro suuruse kasumi.

2023.aasta müügitulu oli 821 453 eurot, mis on pisut suurem kui 2022. aasta müügitulu 803 598 eurot. See kasv oli tingitud uute klientide leidmisest ja olemasolevate klientidega müügi laiendamisest.

2023.aasta kasum oli 45 355 eurot, mis on märkimisväärselt väiksem kui 2022. aasta kasum 51 572 eurot. Kuid see on seotud ka esimese aasta kahjumiga. Langus oli tingitud ka Soome koostööpartnerite kaotusest, mis tõi kaasa olulise tulude vähenemise.

Aasta alguses oli ettevõttes kolm töötajat. Aasta lõpuks oli jäänud kaks töötajat. Ühe töötaja lahkumine oli tingitud Soome koostööpartnerite kaotusest, aga ka isiklikest põhjustest.

2023.aasta oli Steelox Eesti OÜ jaoks keeruline aasta. Vaatamata väljakutsetele suutis ettevõte saavutada kasumit. Ettevõte peab edaspidi keskenduma uute klientide leidmisele, uute toodete ja teenuste arendamisele ning sisenemisele uutele turgudele.

2023.aastal leiti mitu uut klienti. See aitas kompenseerida Soome koostööpartnerite kaotust ja toetada müügitulu kasvu. Siiski on vaja leida veelgi uusi kliente, et tagada ettevõtte pikaajaline jätkusuutlikkus.

2024.aastal kavatseb Steelox Eesti Oü keskenduda järgmistele prioriteetidele: (cid:127) Uute klientide leidmine ja olemasolevate klientidega müügi laiendamine (cid:127) Materjali ja tooraine saadavuse ja hinnaga seotud riskide maandamine (cid:127) Uute toodete ja teenuste arendamine (cid:127) Konkurentsivõime parandamine

STEELOX EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.