Rohkema info nägemiseks:

SUPERLUMINAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Erilahenduste kujundamine ja valmistamine puidust ja muudest materjalidest. Samuti klassikalised täpsust ja kvaliteeti nõudvad puutööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus puit pole lihtsalt materjal, vaid meie loovuse lõuend. SUPERLUMINAL OÜ usub, et igal puutükil on oma lugu rääkida ja meie missiooniks on see lugu ellu äratada. Me pole lihtsalt puusepad; oleme kunstnikud ja visionäärid, pühendunud ainulaadsete puittoodete loomisele, mis ületavad tavalise.

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: me loome kliendi visioonidele vastavaid ainulaadseid puittooteid. See missioon ajendab meid otsima erilisi lahendusi puidule, muutes selle kohandatud puittoodeteks, mis kehastavad nii funktsionaalsust kui ilu. Meie pühendumus tipptasemele on nähtav igas lõikes, igas liitekohas ja igas viimistluses.

SUPERLUMINAL OÜ-s mõistame, et meie kliendid otsivad rohkemat kui lihtsalt mööblit või dekoori; nad otsivad esemeid, mis peegeldavad nende isikupära, stiili ja väärtusi. Seetõttu töötame iga kliendiga tihedalt koos, tagades, et nende ainulaadne visioon saab reaalsuseks. Olgu selleks siis kodu avaldusese, kontori funktsionaalne kunstiteos või avaliku ruumi eritellimusel valminud installatsioon, me toome igasse projekti sama kirge ja täpsust.

Meie loosung, 'Puidu vormimine, elegantsi disainimine!', võtab kokku meie lähenemise puidutööle. Me ei ehita ainult; me kujundame ja loome esemeid, mis lisavad igale ruumile elegantsi ja iseloomu. Meie portfoolio on tunnistus meie oskustest ja loovusest, sisaldades kõike alates keerukatest intarsiatest kuni julgete, skulpturaalsete vormideni.

Kui uurite meie veebisaiti, avastate meie võimete sügavuse ja kujutlusvõime laiuse. Kutsume teid ühinema selle avastusretkega ja leidma puidus täiusliku väljenduse oma visioonile. SUPERLUMINAL OÜ-ga on võimalused lõputud ja tulemused alati erakordsed.

Täname, et kaalute meid oma kohandatud puittoodete vajaduste jaoks. Ootame huviga võimalust luua teile aastateks hinnatav ese.

Kontakt 

+

372 5554 5202

SUPERLUMINAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu

Imeline kogemus! Suurepärane teenindus ja unikaalsed tooted.

- Jaan

Tõeline kunst meie kodus. Suur tänu professionaalsele meeskonnale!

- Priit

Suurepärane suhtlus, kvaliteet ja tähtaegadest kinnipidamine.

Kuidas võivad kohandatud puidudisainid tõsta kodu esteetikat ja väärtust?

Kohandatud puidudisainid pakuvad ainulaadset isikliku väljenduse ja funktsionaalse kunstilisuse segu, mis võib oluliselt tõsta teie kodu esteetikat ja väärtust. Selles postituses uurime viit transformeerivat mõju, mida kohandatud puutöö integreerimine teie eluruumidesse võib kaasa tuua. Kohandatud puutöö esteetiline veetlus Kohandatud puidudisainid saab kohandada nii, et need täiendaksid teie kodu olemasolevat dekoori, luues ühtse visuaalse voo. Õiged puidutoonid ja tekstuurid võivad lisada soojust ja rikkust, tõstes ruumi üldist õhkkonda. Kas see on muljetavaldav tammepuidust trepp,

Dropdown

kõik artiklid

Mille poolest on eritellimusel valmistatud puidutöö unikaalne?

Puidutöö on iidne käsitöö, mis ühendab puidu loomuliku ilu inimese oskuste täpsusega. See on praktika, mis on arenenud aastatuhandete jooksul, kuid püsib ajatut
ssb.ee
Puidutöö on iidne käsitöö, mis ühendab puidu loomuliku ilu inimese oskuste täpsusega. See on praktika, mis on arenenud aastatuhandete jooksul, kuid püsib ajatute kunstilisuse ja kvaliteedi põhimõtete juures. Meie nõudlike klientide – sisearhitektide, arhitektide, luksuslike kodude ehitajate ja keskkonnateadlike koduomanike – jaoks ei ole puidutöö lihtsalt amet, vaid väljendusviis, mis resoneerib disaini hingega. Varasematest tsivilisatsioonidest kaasaegsete ühiskondadeni on puidutöö olnud inimkultuuri nurgakivi. Käsitöö on edasi antud põlvest põlve, iga ajastu lisades oma tehnikaid ja stiile.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.