Rohkema info nägemiseks:

SEWELDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub kõrgelt kvalifitseeritud keevitus- ja inseneriteenuseid, hõlmates mitmesuguseid valdkondi nagu kütte- ja jahutussüsteemid, torustike paigaldamine, metallkonstruktsioonide keevitamine ning muud inseneriprojektid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Olete otsimas usaldusväärset partnerit, kellel on kõrgelt kvalifitseeritud personal ja kogemus erinevate keevitustööde ning insenerisüsteemide paigaldamise valdkonnas? Meie ettevõte pakub teile mitmekülgseid teenuseid, mille eesmärk on tagada teie projektide sujuv kulgemine ja kvaliteetne lõpptulemus.

Meie meeskond koosneb professionaalsetest keevitajatest, santehnikutest ja inseneridest, kes omavad mitmeaastast kogemust erinevate keevitusprotsesside, sh TIG, MMA, MIG, MAG ja vasejootmise alal. Oleme varustatud kõige kaasaegsema tehnoloogiaga ning omame vajalikke lube, sertifikaate ja litsentse, et tagada tööde kvaliteet ja ohutus.

Teostame mitmesuguseid töid alates kütte-, jahutus- ja veesüsteemide paigaldusest kuni torustike keevitamise ja remondini. Meie kogenud meeskond suudab lahendada igasuguse keerukusega ülesandeid, sealhulgas metallkonstruktsioonide keevitamist ja demonteerimist ning torujuhtmete asendamist ettevõtetes.

Oleme pühendunud pakkuma mitte ainult teenuste mitmekesisust, vaid ka professionaalsust ja kvaliteeti. Meie töötajad on koolitatud lugema jooniseid ja isomeetriat ning suudavad täpselt järgida projekteeritud lahendusi. Meie eesmärk on tagada teile parim võimalik tulemus ja pikaajaline rahulolu.

Olenemata projekti suurusest või keerukusest, oleme valmis pakkuma teile parimat lahendust. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada oma vajadusi ja leida koos meiega optimaalne lahendus teie keevitus- ja inseneriprojektidele. Meie professionaalsus ja kogemus on teie edu võti!

Kontakt:

SEWELDING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas

Suurepärane teenus ja täpne tööaeg.

- Mart

Kvaliteetne keevitustöö ja sõbralik teenindus.

- Jaan

Efektiivne torustiku remont. Tänulik klient siin.

Jootmine vs keevitamine: mis on teie torude jaoks parim?

Torude ühendamisel on kaks levinumat tehnikat jootmine ja keevitamine. Mõlemal meetodil on oma eelised ja piirangud ning õige valiku tegemine on torustiku terviklikkuse jaoks ülioluline. Jootmine on protsess, mis hõlmab täitemetalli ehk joodise sulatamist kahe metalltüki ühendamiseks ilma baasmaterjale sulatamata. Tavaliselt kasutatakse seda väiksemate torude puhul ja olukordades, kus on vaja vähem intensiivset kuumust. Keevitamine on aga meetod kahe metalltüki sulatamiseks koos täitematerjaliga. See tehnika on kasutusel suuremate torude puhul ja kus on vajalik tugevam side. Jootmise ja

Dropdown

kõik artiklid

Professionaalsete toruteenuste eelised

Torustik on igas elamu- või ärihoones kriitilise tähtsusega komponent. See tagab puhta vee kohaletoimetamise ja jäätmete ohutu kõrvaldamise, mis on olulised ter
ssb.ee
Torustik on igas elamu- või ärihoones kriitilise tähtsusega komponent. See tagab puhta vee kohaletoimetamise ja jäätmete ohutu kõrvaldamise, mis on olulised tervise, hügieeni ja kinnisvara üldise funktsionaalsuse jaoks. Professionaalsed toruteenused hõlmavad laia valikut ülesandeid, alates paigaldamisest ja hooldusest kuni torustikusüsteemide parandamise ja asendamiseni. Neid teenuseid osutavad litsentseeritud torulukksepad, kellel on vajalik väljaõpe ja asjatundlikkus keerukate toruprobleemide lahendamiseks. Professionaalsete torulukkseppade palkamise peamised eelised Professionaalsed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.