Rohkema info nägemiseks:

AARDEKAPP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 365; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AARDEKAPP OÜ kohta arvamuslugu!"

AARDEKAPP OÜ hetkeolukord

Juba 365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Aardekapp on asutatud 23. septembril 2021.a. Äriühingu asutajateks on Janek Sulev, Raul

Osman ja Juho Järva.

OÜ Aardekapp on asutatud ja tegutseb eesmärgiga omada AS Connecto Eesti (registrikood 10722319) aktsiaid, osaleda aktsiate kaudu Connecto juhtimises ning teenida Connectost dividenditulu.

Asutamise hetkel kuulus Aardekapile 357 500 Connecto nimiväärtuseta nimelist aktsiat, mis esindas Connecto aktsiakapitalist ja kõigist aktsiatega esindatud häältest kokku 65%. Connecto teise aktsionäri AS Merko Ehitus Eesti ja Connecto vahel on sõlmitud Connecto aktsionäride leping, mille kohaselt on Aardekapil muuhulgas kohustus võõrandada lepingus sätestatud tingimustel AS-le Merko Ehitus Eesti täiendavalt kuni 16% Connecto aktsiad, mille tulemusena jääb Aardekapile selline kogus Connecto aktsiad, mis esindab vähemalt 49% Connecto aktsiakapitalist ja aktsiatega esindatud häältest.

Aruandeperioodi olulisemateks sündmusteks olid: AS Merko Ehitus Eesti ostab täiendavalt 15%

AS Connecto Eesti aktsiatest, mille tulemusel jääb Aardekapile 275 000 Connecto aktsiat, mis esindab 50% Connecto aktsiakapitalist ja aktsiatega esindatud häältest. AS Connecto Eesti maksab 2021. majandusaasta lõppedes aktsionäridele dividende.

AS Connecto Eesti tegevusvaldkondadeks on elektri-, telekommunikatsiooni- ja gaasivõrkude projekteerimine, ehitamine ja hooldamine. Connectos töötab 500 inimest kolmes Balti riigis, pakutud teenuste aastane kogumaht on 100 miljonit. Seoses Baltikumi elektrisüsteemi desünkroniseerimisega Venemaast ja kasvavate investeeringute rohepöörde elluviimiseks, on

Connectol lähiaastatel head võimalused ettevõtte arendamiseks ja majandusliku edu saavutamiseks.

Aardekapi osanikud vaatavad tulevikku optimistlikult.

Juho Järva

Juhatuse liige

AARDEKAPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.