Rohkema info nägemiseks:

SIGMAQUALITY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud värvita mõlkide eemaldamisele ja pindade parandamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast SIGMAQUALITY OÜ-sse, kus me pöörame tagasi teie sõiduki mõlgid ja puudused, taastades selle veatu seisukorra. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Meie erialaks on värvita mõlkide eemaldamine ja pindade parandamine, kasutades unikaalseid tehnoloogiaid sõidukite algupärase kvaliteedi säilitamiseks.

Asudes Tallinna südames aadressil Punane 6, 13619, oleme teie esmavalik värvita mõlkide eemaldamise alal. Meie oskuslikud tehnikud toovad lauale aastatepikkuse kogemuse, kasutades selliseid uuenduslikke tehnikaid nagu segamine (blending), konksusüsteem ja liimimissüsteem, et tõsta teie auto esteetikat ilma algupärast värvitööd ohverdamata.

Miks valida meid? Meie lähenemine mõlkide eemaldamisele ei ole ainult teie auto parandamine – see on selle väärtuse ja terviklikkuse säilitamine. Mõistame, et teie sõiduk on investeering ja meie teenused on loodud selle parimas seisukorras hoidmiseks, tagades samal ajal, et selle turuväärtus ei kannataks. SIGMAQUALITY OÜ-ga võite oodata:

  • Kiireid ja tõhusaid parandusi, mis kestavad 30 minutist kuni 6 tunnini, võimaldades teil säästa väärtuslikku aega.
  • Mõistlikke ja taskukohaseid hindu, mis ei riku teie eelarvet.
  • Garantiid, et paranduse järel ei esine värvimuutusi, plekke ega liigseid täitekihte.
  • Keskkonnasõbralikke parandustehnoloogiaid, mis väldivad kahjulikke lahusteid ja aineid.
  • Korrosiooni ennetamist, et tagada teie sõiduki metallpindade pikaajaline tervis.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie loosung, 'Täiuslikkuse taastamine, väärtuse hoidmine!' Me seisame selle lubaduse taga iga auto puhul, mida me elustame. Kui olete valmis kogema parimat värvita mõlkide eemaldamises ja pindade parandamises, broneerige aeg meie juures juba täna. Laske meil taastada teie sõiduki veatu ilu, samal ajal kui naudite meelerahu, teades, et olete valinud parima valiku.

Küsimuste või teenuse broneerimiseks palun täitke meie kontaktvorm ja spetsialist võtab teiega peatselt ühendust. Täname, et kaalute SIGMAQUALITY OÜ-d – kus teie auto täiuslikkus on meie prioriteet.

Kontakt

SIGMAQUALITY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Suurepärane teenindus, sain oma auto kiiresti ja veatult korda!

- Mark T.

Kiire ja taskukohane lahendus minu auto mõlkidele, väga rahul!

- Martin P.

SIGMAQUALITY OÜ on minu esimene valik autode parandamiseks, suurepärane töö!

Miks on oluline säilitada sõiduki originaalvärvimine mõlkide parandamisel?

Värvimata mõlkide eemaldamine (PDR) on uuenduslik parandusprotsess, mis eemaldab hoolikalt väikesed mõlgid ja kõksud sõiduki välispinnalt ilma täiteainete või ümber värvimise vajaduseta. See tehnika hõlmab spetsiaalsete tööriistade kasutamist, et õrnalt masseerida metall tagasi oma algsele kujule sõiduki paneelide tagant. Mõlkide eemaldamise meetod on aastate jooksul oluliselt arenenud, liikudes ulatuslikust kere tööst kuni keerukama ja vähem sekkuvama värvimata mõlkide eemaldamise protsessini. See areng peegeldab tööstuse liikumist tõhusamate ja keskkonnasõbralikemate parandusmeetodite

Dropdown

kõik artiklid
Sõidukiomanike ja -huviliste jaoks võib mõlk olla enamat kui väike ebamugavus. See on plekk teie uhkusel ja võib kiiresti muutuda frustratsiooni allikaks. Siisk
Arvamuslugu

Kas kiire mõlkide parandamine on teie sõiduki jaoks õige valik?

Sõidukiomanike ja -huviliste jaoks võib mõlk olla enamat kui väike ebamugavus. See on plekk teie uhkusel ja võib kiiresti muutuda frustratsiooni allikaks. Siiski on autoremondi tehnoloogias toimunud edusammud, kiire mõlkide parandamine on saanud mängumuutjaks, pakkudes kiiret ja tõhusat viisi teie sõiduki välimuse taastamiseks ilma ulatusliku kereparandustöö vajaduseta. Mõlkide parandamine on protsess, kus eemaldatakse sõidukilt mõlgid, lohud ja kere kortsud. Need defektid võivad tekkida väikestest kokkupõrgetest, rahetabamustest või igapäevasest kulumisest. Mõlkide parandamise eesmärk on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.