Rohkema info nägemiseks:

NORDECOS EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Nordecos on Eesti ja Norra tasapinnatootjate koostööpartner, kes vastutab tasapindade mõõdistamise ja paigaldamise eest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

NORDECOS EESTI OÜ on juhtiv tasapinnatootjate koostööpartner Eestis ja Norras, keskendudes täpsetele mõõdistamis- ja paigaldusteenustele. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kõrge kvaliteediga tasapindade lahendusi, mis vastavad nende spetsiifilistele vajadustele ja ootustele, tagades samal ajal pikaajalise rahulolu ja usaldusväärsuse.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud iga projekti täpsusele ja kvaliteedile. Oleme tegutsenud üle 10 aasta, omades laialdasi kogemusi erinevate materjalide, sealhulgas marmor-, graniit-, komposiit- ja keraamikapindade käsitlemisel. Meie teadmised ja oskused võimaldavad meil pakkuda laia valikut teenuseid, sealhulgas köögitasapindade, vannitoatasapindade, aknalauade, kaminaümbriste ja paljude teiste tasapindade mõõdistamist ja paigaldamist. Meie partneriteks on üle 10 juhtiva tasapinnamaterjali tootja, mille kaudu saame pakkuda kõrgeima kvaliteediga materjale ja lahendusi.

Meie töö algab põhjaliku mõõdistamisega, mis tagab, et iga tasapind sobib täpselt sinu ruumi. Kasutame kaasaegset tehnoloogiat, sealhulgas Proliner 7XCS mõõtmisseadet, et tagada täpsed ja usaldusväärsed mõõtmistulemused. Tehniliste jooniste koostamine (CAD) on samuti oluline osa meie tööst, mis võimaldab meil luua täpsed plaanid ja vältida võimalikke probleeme paigaldusprotsessis.

Paigaldamine on meie teenuste teine oluline osa. Meie kogenud paigaldajad tagavad, et iga tasapind paigaldatakse hoolikalt ja professionaalselt. Kliendi rahulolu on meie jaoks prioriteet, seetõttu püüame alati ületada ootusi ja pakkuda stressivaba teenust, mis tagab tasapinna vastupidavuse ja esteetilise ilu.

Nordecos EESTI OÜ pakub ka 5-aastast garantiid, et anda meie klientidele kindlustunne ja meelerahu. Meie eesmärk on, et iga klient tunneks end meie teenuse kasutamisel erilisena, nagu oleks ta meie ainus klient. Isiklik lähenemine ja kiire reageerimine igasugustele küsimustele ja muredele on osa meie teenindusfilosoofiast.

Meie ettevõtte lugu on lugu pühendumusest, professionaalsusest ja kvaliteedist. Oleme uhked, et saame aidata meie klientidel luua täpselt nende vajadustele vastavaid ja kauneid tasapindade lahendusi, pakkudes samal ajal parimat võimalikku teenindust.

kodulehele

NORDECOS EESTI OÜ kontaktid

Milline tasapinna materjal valida: kuidas teha õige valik?

Tasapinna materjali valik on üks tähtsamaid otsuseid, mis mõjutab kogu projekti edukust, kuna see määrab tasapinna välimuse, funktsionaalsuse ja vastupidavuse. Erinevad materjalid pakuvad unikaalseid omadusi ja eeliseid, kuid ka nende puudused tuleb tähele panna. Õige materjali valimine sõltub teie isiklikest eelistustest, vajadustest ja ruumi kasutusotstarbest. Graniit: klassikaline ja vastupidav Graniit on üks populaarsemaid valikuid köögi- ja vannitoapindade jaoks, tuntud oma luksusliku välimuse ja vastupidavuse tõttu. See looduslik kivi pakub suurepärast kriimustuskindlust ja on samuti

Dropdown

kõik artiklid

Tasapinna paigaldamine: kuidas tagada täiuslik tulemus?

Tasapinna paigaldamine on protsess, kus iga detail mängib tähtsat rolli. Meie kogenud paigaldajad töötavad täpselt ja hoolikalt, et tagada, et tasapind sobitub
ssb.ee
Tasapinna paigaldamine on protsess, kus iga detail mängib tähtsat rolli. Meie kogenud paigaldajad töötavad täpselt ja hoolikalt, et tagada, et tasapind sobitub ruumi nagu valatult ning tõstab selle väärtust. Väiksemad vead võivad mõjutada tasapinna kasutusmugavust ja vastupidavust, seetõttu on oluline, et paigaldamine oleks teostatud professionaalselt. Tasapind, millel silm puhkab Meie eesmärk on pakkuda tasapindade paigaldust, mis mitte ainult ei täida oma funktsiooni, vaid toob ka visuaalselt esile ruumi ilu. Meie paigaldajad teevad tööd täpselt, järgides kõiki standardeid ja juhiseid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.