Rohkema info nägemiseks:

TUULTEH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 81; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TUULTEH OÜ kohta arvamuslugu!"

TUULTEH OÜ hetkeolukord

Juba 81 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu TuulTeh 2022 põhitegevuseks oli enamjaolt muu mööbli tootmine, eeskätt tammepuust ja metallist sisustuselementide ning eritellimusmööbli valmistamine. Vähemal määral fasaadielementide keevitamine ja paigaldamine (puidust ja metallist terrassipiirded ja teised sarnased elemendid) ning laoriiulite valmistamine. Kõrvaltegevusena tegeles osaühing ka ehitusseadmete ja -tehnika rendiga. Põhilisteks klientideks on eraisikud ning väiksemal määral ka ehitusettevõtted. Teiseks suuremaks suunaks oli erinevate rajatiste püstitamine ja hooldus (teedeehituses). Mõningal määral tegeleti ka mööbli disaini ja tootmisjooniste joonestamisega. Järgneval perioodil on plaanis sarnaste tegebustega jätkata.

TUULTEH OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.