Rohkema info nägemiseks:

ASIA TRANS GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 214; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ASIA TRANS GROUP kohta arvamuslugu!"

ASIA TRANS GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Asia Trans Group jätkab oma tegevust 2023. aastal.

Meie ettevõte tegeleb ülemaailmse konteinerikaubandusega, pakkudes ostu, müüki, rentimist ja nende transpordi korraldamist partnerlogistikateenuste kaudu. Töötame rahvusvahelises formaadis, ostes konteinereid maailma ühes piirkonnas ja müües neid teises piirkonnas. Samal ajal pakume täielikku paketti kaasnevatest veodokumentidest, mis tagavad konteinerite seadusliku ja läbipaistva liikumise punktist A punkti B, kasutades erinevaid transpordiliike, sealhulgas raudtee-, maantee- ja meretransporti.

Pakume oma klientidele mitmeid võimalusi konteinerite müügiks:

Müük konkreetsest terminalist teadaolevate konteinrinumbritega: kliendid saavad valida konkreetsed konteinerid ostmiseks. Pärast maksmist teavitame terminali ostja peatsest saabumisest konteinerite kättesaamiseks. Konteinerite vabastamise järjekord määratakse kindlaks terminali poliitikaga.

Müük terminalist ilma eelnevalt teadaolevate konteinrinumbriteta: väljastame esialgse arve ja pärast kliendi poolt tasumist teavitame terminali ostja saabumisest. Lõplik arve väljastatakse pärast seda, kui konteineri numbrid on teada pärast mahalaadimise lõpetamist.

Transiitkonteinerite müük: sellisel juhul tegutseme kliendi juhiste alusel, et tagastada konteinerid pärast mahalaadimist koos terminali aadressi ja muu vajaliku teabega. Kui konteinerid on tagastatud ja tarnekinnitus on saadud, esitame kliendile arve.

Meie lähenemine võimaldab meil maksimeerida klientide rahulolu, pakkudes paindlikke tehingutingimusi ning kõrgetasemelist teenindust ja tuge kõigis koostöö etappides.

Plaanis laiendada teenuste valikut ja kasvatada käivet.

ASIA TRANS GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.