Rohkema info nägemiseks:

OHUTUTEE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tagame tipptasemel liiklusohutuse statsionaarsete liiklusmärkide paigaldusest kuni ajutise liikluskorralduse, tööjõurendi, tänavahoolduse ning professionaalse üritusturvalisuseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit, kes tagab teie tee-ehituse sujuva kulgemise ja liiklusohutuse? Tutvustame teile TEEDEOHUTUS OÜt - Eesti kapitalil põhinevat ettevõtet, mis on spetsialiseerunud statsionaarsete liiklusmärkide paigaldusele, ajutisele liikluskorraldusele, liikluse reguleerimisele ning teede talihooldusele.

TEEDEOHUTUS OÜ pakub statsionaarsete liiklusmärkide professionaalset paigaldust nii peatöövõtu kui ka alltöövõtu korras. Tagame, et teie projekti liikluskorraldus vastab kõrgeimatele standarditele. Meie kogenud reguleerijad on varustatud liiklusreguleerija tunnistusega, tagades sellega sujuva liikluse nii ehitusplatsidel kui ka üritustel. Alustades liiklusskeemide koostamisest kuni liiklusmärkide paigalduseni - pakume terviklahendusi.

Teede ja trasside ehitajatele, hooldajatele ning ürituste korraldajatele pakume professionaalset ajutise liikluskorralduse teenust, mis tagab liikluse ohutuse igas olukorras. Vajate liiklusmärke või muid liiklusohutuse tarvikuid? Meie valikust leiate kõik vajaliku sõbraliku hinnaga. Pakume nii müüki kui ka renditeenust.

Vajate kvaliteetset tööjõudu teedeehituse, hoonete ehituse, haljastuse või muudes valdkondades? Meie partneriks on usaldusväärne Est Power OÜ, tagades teile parima tööjõu kättesaadavuse. Raplamaal pakume professionaalset lumekoristust ja lumetõrjet. Saate valida ühekordse teenuse või sõlmida hooajalise täisteenuse lepingu, jättes territooriumi hoolduse meie professionaalide hooleks. Vajate laadurit koos kogenud juhiga või ilma? Meie laaduri renditeenus on paindlik ja varustatud erinevate töövahenditega, sealhulgas lumesahk ja tänavahari.

Meie meeskond on pühendunud tagama turvalisuse nii teedel kui ka töömaadel. Oleme usaldusväärne partner, kellel on laialdased kogemused ja teadmised liiklusohutuse valdkonnas. Lisaks pakume konkurentsivõimelisi hindu ja paindlikke lahendusi vastavalt teie vajadustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

OHUTUTEE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi L.

Suurepärane teenindus ja professionaalne meeskond. Soovitan soojalt!

- Peeter M.

Väga rahulikud ja oskuslikud liiklusreguleerijad. Tänud!

- Taavi K.

Kiire ja asjalik lumekoristus. Hind oli samuti väga mõistlik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas tagada turvalisus ka kõige karmimates ilmastikuoludes?

Eestis ei tähenda talv mitte ainult ilusaid lumelaviine ja talispordi naudingut, vaid ka suuri väljakutseid liikluse ja tee-ehituse valdkonnas. Lumerohked teed, jäised rajad ja muud talveilmastiku raskused võivad muuta tee-ehitusprojektid keeruliseks ja ohutuse mõttes riskantseks. Õnneks on olemas usaldusväärne partner, kes muudab need talviseks mureks.   TEEDEOHUTUS OÜ   on siin, et muuta talvise liiklusohutuse väljakutsed võimalusteks, tagades nii turvalisuse kui ka järjepidevuse isegi karmides talveoludes. Üks peamisi muresid talvistes oludes on teeolud. Lumerohked teed ja jäätunud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas korraldatakse liiklust ürituste ajal?

Ürituste korraldamine on kunst, mis nõuab täiuslikku tasakaalu meelelahutuse, mugavuse ja ennekõike ohutuse vahel. Üks olulisemaid aspekte igal üritusel on liik
ssb.ee
Ürituste korraldamine on kunst, mis nõuab täiuslikku tasakaalu meelelahutuse, mugavuse ja ennekõike ohutuse vahel. Üks olulisemaid aspekte igal üritusel on liikluskorraldus - see on võti selleks, et tagada, et kõik osalejad jõuavad kohale turvaliselt, sujuvalt ja ilma stressita.   TEEDEOHUTUS OÜ   mõistab, et iga üritus on eriline ning seetõttu pakume kohandatud ja professionaalseid lahendusi, et tagada liiklusnõuetekohane toimimine ning muuta teie üritus kõigile meeldivaks kogemuseks. TEEDEOHUTUS OÜ   pakub spetsiaalselt kohandatud ajutise liikluskorralduse lahendusi vastavalt teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.