Rohkema info nägemiseks:

MODENA PAYMENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 437; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MODENA PAYMENTS OÜ kohta arvamuslugu!"

MODENA PAYMENTS OÜ hetkeolukord

Juba 437 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Eesti makseasutus Modena Payments OÜ alustas äritegevusega 2022. aasta suvel kui hakkas pakkuma maksete algatuse teenust PSD2 standardi alusel. 2023. aastal alustas Modena Payments OÜ ka kontoinfo teabeteenuse pakkumisega.

Modena Payments on oluline täiendus Modena gruppi, sest täiendab grupi tootevalikud ja võimaldab Modena klientidest veebikaupmeestele pakkuda laia valikud erinevaid makse- ning finantseerimistooteid.

2023. aastal algatas Modena Payments üle 173 000 eduka makse kogusummas üle 11.3m EUR.

2023. aastal sai Modena Payments OÜ piiriülese tegevusloa Finantsinspektsioonilt pakkumaks maksete algatamise teenust ka Lätis ja Leedus.

2024. aasta eesmärkideks on tegevuse laiendamine lisaks Eestile ka Soomes ja Baltiriikides Lätis ning Leedus.

Suuremaid investeringuid ega arendustegevusi lähitulevikus planeeritud ei ole.

Ühtlasi alustab ettevõte 2023. aastal ka kontoteabe info pakkumist. Modena Payments prognoosib, et nii 2022. kui ka 2023. aastal veebikaubanduse turg kasvab ja sellest tulenevalt kasvab ka veebis tehtud maksete arv.

Ettevõte prognoosib Eesti veebikaubanduse kasvuks 5% - 10% järgnevatel aastatel. Ebakindlus Venemaa sõjast ning jätkuvalt kõrge Euribor on majanduskekeskonnale avaldanud negatiivset mõju, aga see ei suuda ilmselt väärata veebikaubanduse kasvutrendi. Valuutaturgude volatiilsus ega intressimäärade tõus ei avalda otsusest olulist mõju Modena Payments OÜ tegevusele.

Tähtsamad suhtarvud:

Varade käibekordaja: ~79% Varade käibekordaja = müügitulu / varad kokku

Maksevõime kordaja: 10,22 Maksevõime kordaja = käibevarad / lühiajalised kohustused

MODENA PAYMENTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.