Rohkema info nägemiseks:

JMP ASFALT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalse asfalteerimise ja ehitusteenustega, alates aukude lappimisest kuni suurte teedeehitusprojektideni välja.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset partnerit, kes teostaks asfalteerimis- ja ehitustöid igas suuruses projektidele, siis teie otsingud on lõppenud. Oleme JMP ASFALT OÜ, ettevõte, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete asfalteerimis- ja ehitusteenuste pakkumisele, alates väikestest aukudest kuni suuremate projektideni välja.

Meie asfalteerimisteenused hõlmavad kõike, alates väikeste aukude lappimisest kuni täisulatuslike asfalteerimisprojektideni. Kas vajate teedele, parklatele, koduhoovidele või kergliiklusteedele kvaliteetset asfaltkatet, oleme teie jaoks olemas.

Lisaks asfaltkattele teostame ka teede ja platside ehitust nii asfaltkattega kui ka freesipuru kattega. Oleme spetsialiseerunud korteriühistute parklatele ja teedele, ettevõtete platsidele ning sissesõiduteede rajamisele. Meie eesmärk on tagada vastupidavus ja funktsionaalsus igas projektsioonis.

Lisaks teenustele pakume ka materjalide müüki. Meie valikusse kuuluvad killustik, liiv, kruus, freesipuru ja sõelutud muld, mis on kõik kvaliteetsed ja vastavad kõrgetele standarditele. Saate meilt kõik vajalikud materjalid oma ehitusprojekti jaoks.

Oleme tuntud oma kiire, korraliku ja taskukohase töö poolest. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud kvaliteetsele tööle ja kliendirahulolule.

Kui olete huvitatud meie asfalteerimis- ja ehitusteenustest või vajate kvaliteetseid ehitusmaterjale, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Oleme siin, et kuulata teie vajadusi ja leida parim lahendus teie projektile. Usaldage meid oma ehitusvajaduste lahendamisel ja koguge kvaliteetse töö eeliseid koos JMP ASFALT OÜ-ga.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

JMP ASFALT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Töö oli kiire, professionaalne ja taskukohane. Soovitan neid kõigile, kes vajavad asfalteerimisteenust.

- Martin T.

Nad olid väga professionaalsed ja vastutulelikud meie erisoovide suhtes ning tagasid, et töö sai tehtud õigeaegselt ja kõrgekvaliteediliselt. Soovitan!

- Liina P.

Ostsime JMP ASFALT OÜ-lt killustikku ja liiva meie koduaia maastikuprojekti jaoks. Nende materjalid olid kvaliteetsed ja vastasid täpselt meie vajadustele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JMP ASFALT OÜ tegevusaruanne 2022

.

Dropdown

kõik artiklid

Teede ja platside ehitus: kvaliteetne infrastruktuur ettevõtetele

Äritegevusel on palju erinevaid aspekte, kuid üks, mis võib mõnikord tähelepanuta jääda, on ettevõtte füüsiline infrastruktuur. Teie ettevõtte parkla, sissesõid
ssb.ee
Äritegevusel on palju erinevaid aspekte, kuid üks, mis võib mõnikord tähelepanuta jääda, on ettevõtte füüsiline infrastruktuur. Teie ettevõtte parkla, sissesõidutee ja platsid moodustavad sageli esmamulje teie kliendile või koostööpartnerile. Seepärast on nende hooldus ja seisukord üliolulised. Selles artiklis uurime, kuidas JMP ASFALT OÜ teede ja platside ehitusteenused võivad aidata parandada teie ettevõtte infrastruktuuri vastupidavust ja funktsionaalsust. Kui teie ettevõtte juurde jõuab klient või koostööpartner, on esmamulje hindamatu väärtusega. Kas teie parkla on korralikult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.