Rohkema info nägemiseks:

BIOMOTORAI EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 202; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BIOMOTORAI EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

BIOMOTORAI EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Biomotorai Eesti OÜ on kasutatud toiduõli kogumise ja töötlemise ettevõte. Meid usaldab üle 100 hankija Eestis - kohvikud, restoranid, hotellid, toiduainete tootmis- ja kaubandusettevõtted, sarnased ettevõtted, kes toodavad kasutatud toiduõli jäätmeid. Kogume jäätmeid, ladustame ja ekspordime biodiisli tootmise toorainena teistesse EL riikidesse.

Oleme sertifitseeritud taastuvenergia direktiivi 2009/28/EÜ alusel, mis tähendab, et iga meie hankija, kes annab meile kasutatud toiduõli, aitab kaasa taastuvenergia ja kasvuhoonegaaside heitkoguste (CO2) vähendamisele, kuna kasutatud toiduõli kasutatakse biokütuse tootmiseks.

Oma tegevuses rakendame uusimaid ja kaasaegsemaid tehnoloogiaid, mis võimaldavad hankijatel tellida mugavalt mobiiliäpiga jäätmete vedu, vormistada kiiresti e-saadetise üleandmise, saada üksikasjalikke aruandeid üleantud koguste ja kvaliteedi kohta ning saada makse kiiresti pangakontole.

Jätkusuutlik, vastutustundlik ja tõhus tegevus on meie edu, lubaduse ja hankijatele pühendumise mõõdupuu.

2022. aastal saime oma tegevuseks kõik load (keskkonna- ja veterinaarload) ning alustasime õli kogumisega. Võtsime tööle 2 töötajat, rentisime lao, tõime muu tegevuseks vajaliku vara.

2023. aastal on meie peamine eesmärk sõlmida rohkem uusi lepinguid kasutatud toiduõli tarnijatega kõigis Eesti piirkondades. 2023. aastal ei ole plaanis suuri investeeringuid teha, juba tõime uue kaubiku kasutatud toiduõli kogumiseks, plaanides kulutada natukene raha ka reklaamile.

BIOMOTORAI EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.