Rohkema info nägemiseks:

SKALD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Skald sündis aastal 2021 missiooniga pakkuda graafilise disaini ja veebidisaini- ning arenduse teenust eelkõige väikestele ja alustavatele ettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Soovime olla taskukohane valik suurtele agentuuridele, pakkudes klientidele kogupaketti alates ettevõtte missiooni ja iseloomu selgitamisest kuni täieliku brändingu, veebilahenduste ning sisuloomeni.

Alates meie loomisest oleme olnud digitaalse disaini teenuste esirinnas, pakkudes hoolikalt läbimõeldud visuaalseid ja keelelisi lahendusi, mis on kohandatud iga projekti ainulaadsete omaduste ja vajadustega. Olgu selleks logo disain, mis paistab silma, graafiline disain, mis räägib köitevaid lugusid, bränding, mis kajastab teie eetost, veebidisain, mis navigeerib tulevikku, või WordPressi veebiarendus, mis toidab teie platvormi, meie meeskond on pühendunud teie kohaloleku tõstmisele digitaalses sfääris.

Meie ekspertiis ei lõpe siin. Me omaks võtame universaalse disaini põhimõtted, et tagada ligipääsetavus ja kaasatus, loome loovkirjutamist, mis jutustab teie lugu, töötleme videot, et haarata teie publikut, ja modelleerime 3D-s, et tuua teie visioon ellu. SKALD OÜ-s on iga piksel, iga sõna ja iga kaader geniaalsuse tõmme, mis aitab kaasa teie edu suurele pildile.

Astuge teekonnale koos meiega, kus teie ideid hoitakse, teie brändi potentsiaal vabastatakse ja teie äri õitseb digitaalses ökosüsteemis. Loome koos midagi märkimisväärset. Võtke meiega ühendust täna, et saada rohkem teada, kuidas me saame teie digitaalset kohalolekut muuta!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

SKALD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta K.

Olen teenusega rahul! Meie ettevõtte bränding muutus täielikult!

- Andres P.

Ettevõtte mõistis meie missiooni sügavuti ja kajastas seda suurepäraselt.

- Liis P.

Jäime antud ettevõttega väga rahule. Soovitame teistelegi!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 trendi, mis kujundavad veebidisaini tulevikku

Digitaalne maastik areneb pidevalt ning sama kehtib veebidisaini valdkonna kohta. Konkurentsieelise säilitamiseks ja sihtrühmaga resonantse loomiseks on oluline olla trendidega kursis. Selles postituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad veebidisaini tulevikku. 1. Minimalism ja puhas disain Minimalism on disainis püsiv nähtus ja see jätkab veebidisaini mõjutamist. Puhas ja segaduseta välimus on esteetiliselt meeldiv ning parandab kasutajakogemust, muutes navigeerimise ja mõistmise lihtsamaks. Minimalistlik veebidisain pakub kiiremaid laadimisaegu, paremini navigeeritavat liidest ja

Dropdown

kõik artiklid

Brändingu jõud: ettevõtete muutmine

Bränding on ettevõtte brändi kujundamise kunst ja on ülioluline ettevõtte eristamiseks konkurentidest. See hõlmab unikaalse nime, disaini ja järjepideva teema l
ssb.ee
Bränding on ettevõtte brändi kujundamise kunst ja on ülioluline ettevõtte eristamiseks konkurentidest. See hõlmab unikaalse nime, disaini ja järjepideva teema loomist, mis resoneerib tarbijatega ja juurdub nende elustiili ja ostuharjumustesse. Digitehnoloogia tulekuga on bränding ületanud traditsioonilisi piire. Nüüd hõlmab see ettevõtte veebikohalolekut ja digitaalseid suhtlusi, muutes selle igasuguse kaasaegse äristrateegia lahutamatuks osaks. Tugeva brändi elemendid Brändi identiteet on visuaalsed ja verbaalsed elemendid, mis kujundavad brändi väljendust, sealhulgas värvipaletid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.