Rohkema info nägemiseks:

KAPIDSEINA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on köögimööbli, garderoobide ja lükanduste valmistamine ning paigaldamine, samuti pakume professionaalseid IKEA mööbli ja tööstusmööbli paigaldusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub elegantsiga ja funktsionaalsus põimub stiiliga. KAPIDSEINA OÜ juures ei ehita me lihtsalt mööblit; me loome teie kodu südame ja teie professionaalsete ruumide olemuse. Kompromissitu kvaliteedipühendumuse ja detailidele terava pilguga oleme spetsialiseerunud teie visiooni elluviimisele meie eritellimusel valmistatud köögimööbli, garderoobide ja lükanduste kaudu.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakkuda teile mitte lihtsalt mööblit, vaid elustiili tõusu. Olgu selleks siis kohandatud köögi peen elegants, mis inspireerib teie kulinaarseid loomisi, või garderoobi sujuv integratsioon, mis korraldab teie elu elegantsiga, oleme siin, et see teoks teha. Meie lükanduksed ei ole lihtsalt läbikäiguteed; need on teie privaatsuse ja stiili vaiksed hoidjad.

Skandinaavia disaini armastajatele tagab meie ekspertide IKEA mööbli paigaldusteenus, et teie lemmiktükid on paigaldatud täiuslikkusele, tuues selle ikoonilise välimuse ja tunde teie ruumi ilma tõrketa. Ja äriliselt mõtlevatele inimestele on meie tööstusmööbli paigaldamine tõhususe ja vastupidavuse nurgakivi, võimendades teie äri täispotentsiaali toimimist.

KAPIDSEINA OÜ juures usume, et ruumid, kus me elame, kujundavad meie elu, meeleolu ja tootlikkust. Seetõttu valame oma kirge igasse projekti, tagades, et iga mööblitükk, mida me valmistame ja paigaldame, on meie meisterlikkuse ja teie ainulaadse maitse tunnistus. Liituge meiega selles transformatsiooni teekonnal, kus iga ruum on lõuend ja iga mööblitükk on geniaalsuse pintsel.

Avastage vormi ja funktsiooni harmoonia KAPIDSEINA OÜ juures - kus teie mööbliunenäod saavad reaalsuseks. Ruumide kujundamine, mugavuse loomine!

Kontakt


+372 5808 3460

KAPIDSEINA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis K.

KAPIDSEINA OÜ mõistab tõeliselt elegantsi ja funktsionaalsust. Minu kodu on täielikult muutunud!

- Jaan T.

Absoluutselt vaimustuses kohandatud köögikappidest! Ületasid kõik mu ootused.

- Mari-Liis P.

Liugustega uksed lisasid mu ruumile nii elegantse puudutuse. Soovitan soojalt!

Kuidas valida köögimööblit vastavalt oma köögi paigutusele?

Õige köögimööbli valimine on kriitiline otsus, mis võib mõjutada nii teie kodu ühe enimkasutatava ruumi funktsionaalsust kui ka esteetilist ilmet. See ei ole ainult ilusate esemete valimine; see on stiili, vastupidavuse ja praktilisuse ideaalse kombinatsiooni leidmine, mis sobib teie elustiili ja ruumiga. Mõistmaks oma ruumi ja vajadusi Enne mööbli valimist on oluline mõista teie köögi paigutust. Olgu teil L-kujuline, U-kujuline või koridori köök, iga paigutus pakub unikaalseid võimalusi ja piiranguid mööbli paigutamiseks ja funktsionaalsuseks. Hoiustamine on köögikujunduse võtmetähtsusega

Dropdown

kõik artiklid

Millised on eritellimusel garderoobide eelised võrreldes valmisvariantidega?

Tänapäeva maailmas, kus eluruumid muutuvad üha kompaktsemaks, on iga ruuttolli maksimaalse kasutamise tähtsus ülioluline. Tõhus ruumikasutus loob mitte ainult k
ssb.ee
Tänapäeva maailmas, kus eluruumid muutuvad üha kompaktsemaks, on iga ruuttolli maksimaalse kasutamise tähtsus ülioluline. Tõhus ruumikasutus loob mitte ainult korraldatuma ja funktsionaalsema keskkonna, vaid suurendab ka teie kodu või äri üldist esteetilist atraktiivsust. Eritellimusel garderoobid on kohandatud hoiustamislahendused, mis on loodud sobima teie ruumi ainulaadsete mõõtmete ja stiilieelistustega. Erinevalt riiulilt ostetud valikutest pakuvad eritellimusel garderoobid paindlikkust, et käsitleda konkreetseid hoiustamisvajadusi ja disainiprobleeme. Eritellimusel garderoobide eelised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.