Rohkema info nägemiseks:

RARE KAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 216; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RARE KAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

RARE KAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 216 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Rare Kapital asutati 12.10.2021 tütarettevõtjate OÜ Pikk 40 Apartments ja OÜ Veeriku Kapital osakapitalide üleandmisega emaettevõtjale.

OÜ Rare Kapital põhitegevusalad on elamuehitusprojektide arendus ja kinnisvaraalaste projektijuhtimisteenuste pakkumine.

OÜ Rare Kapital on koostanud 2023.a kohta lühendatud väikeettevõtja aastaaruande Eesti finantsaruandluse standardi kohaselt. Tütarettevõtjad on kajastatud emaettevõtja OÜ Rare Kapital aastaaruandes kapitaliosaluse meetodil.

Tütarettevõtte OÜ Veeriku Kapital põhitegevusala on kinnisvaraarendus ja enda kinnisvaraobjektide väljarentimine.

Tütarettevõtte OÜ Pikk 40 Apartments põhitegevusala on hotelliteenuste pakkumine.

Emaettevõtte OÜ Rare Kapital aruandeaasta müügitulu summas 95 tuhat eurot saadi kinnisvaraalase projektijuhtimise teenuste osutamisest.

Emaettevõtja eesmärk on jätkata elamuehitusprojektide arendusega ja projektijuhtimisteenustega.

OÜ-l Rare Kapital ei ole töötajaid, ettevõte kasutab alltöövõttu.

OÜ Rare Kapital juhatuses oli 2023.a lõpu seisuga kaks juhatuse liiget. Juhatuse liikmetele ei ole makstud juhatuse liikme tasu.

RARE KAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.