Rohkema info nägemiseks:

MABURE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mabure OÜ tegeleb matkaautode ja väikebusside rendiga, pakkudes reisisõpradele unustamatuid seiklusi Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Mabure OÜ on Tartu külje all asuv ettevõte, mille missiooniks on pakkuda reisisõpradele unustamatu reisikogemus ning muuta matkaautoga reisimine Eestis populaarsemaks kui kunagi varem. Meie visiooniks on saada Lõuna-Eesti edukaimaks matkaautode rendifirmaks ning luua omaenda reisikogukond, mis jagab teadmisi ja kogemusi puhkusereisidest. Meie panus Teie unistuste puhkusereisi teostamisel:

Oleme alati Teie jaoks olemas, et aidata igal sammul Teie reisiplaanide elluviimisel, olgu päev või öö. Jagame põhjalikke nõuandeid ja soovitusi reisimiseks ning aitame Teil koostada ideaalse reisiplaani, et iga sõit oleks meeldejääv. Meie veebilehel leiad inspireerivaid ja informatiivseid lugusid reisimisest, matkaautodest ning puhkuse sihtkohtadest, mis aitavad Teil teha teadlikke otsuseid.

Pakume ainult kõrgekvaliteedilisi matkaautosid ja väikebusse, et tagada Teie mugavus ja ohutus kogu reisi vältel. Tutvustame meie matkaautosid põnevalt ja detailselt, selgitades, miks just meie rendiautod on ideaalsed Teie seiklusteks.

Miks rentida matkaauto meie käest? Selle küsimuse vastus peitub meie kirglikus soovis muuta Teie puhkus unustamatuks seikluseks. Mabure OÜ tiim on pühendunud sellele, et iga klient saaks kogeda Eesti kauneid paiku ja reisida muretult ning mugavalt. Oleme rohkem kui lihtsalt rendipunkt; me oleme Teie usaldusväärne partner ja reisikaaslane.

Kui soovite oma järgmise puhkusereisi muuta meeldejäävaks matkaautoga seiklemiseks, siis võtke julgesti ühendust Mabure OÜ-ga. Leiame Teile parima lahenduse ning aitame teil astuda esimese sammu unustamatu seikluse suunas. Teie puhkus on meie südameasi, ja me oleme siin, et seda teoks teha!

Tutvuge matkabussidega ja võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

MABURE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madis T.

Suurepärane personal, super klienditeenindus! Bussid on puhtad, korralikud, kaasaegsed ja hinnad mõistlikud. Igati väärt 200km sõita, et bussi rentida. Soovitan tungivalt!

- Meelis H.

Kui rendid matkaauto puhkusratastel.ee-st, siis ootavad sind: väga hea teenindus ja kiire suhtlus, uued mugavad autod, algajatele põhjalik selgitus kõikide matkaautos leiduvate nuppude ja lülitite kohta ja muidugi täielik vabadus veeta oma puhkus seal, kus soovid — maal või linnas, kodu- või välismaal, järve või jõe ääres, metsas või simmaniplatsil. Soovitan!

- Merlin H.

Aitäh puhkusratastel selle vägeva kogemuse eest! 😊

Meil oli tänu teie mugavale matkaautole väga seiklusterohke Baltikumi tripp, mida nautisime kogu perega ning ka meie neljakäpalise sõbraga 😊

Puhkusratastel.ee pererahvas on väga abivalmis ja sõbralik ning kindlasti soovime teilt ka edaspidi matkabussi rentida! Järgmiste seiklusteni!

MABURE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Mabure on Eesti ettevõte, mis asutati hiljuti, täpsemalt 20. oktoobril 2021. See on osaühing, mille põhitegevusalaks on sõiduautode ja väikebusside rentimine ning kasutusrent. Väikebussid, mida ettevõte rendib, on täismassiga alla 3,5 tonni, mis teeb need ideaalseks valikuks nii väiksematele gruppidele kui ka suurematele seltskondadele, kes soovivad mugavalt ja ökonoomselt reisida. Hetkel on OÜ Mabure masinapargis viis matkabussi ja kaks väikebussi. Need bussid on hoolikalt valitud, et pakkuda klientidele parimat võimalikku sõidukogemust. Iga buss on varustatud kõigi vajalike mugavustega,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas reisiks korralikult ette valmistada?

Reisimine on alati põnev seiklus, kuid selleks, et see oleks tõesti meeldejääv ja hästi planeeritud, on vajalik korralik ettevalmistus. Kui soovite luua täiusli
ssb.ee
Reisimine on alati põnev seiklus, kuid selleks, et see oleks tõesti meeldejääv ja hästi planeeritud, on vajalik korralik ettevalmistus. Kui soovite luua täiusliku reisiplaani, kus iga hetk on täis avastamist ja rõõmu, siis Mabure OÜ on teie usaldusväärne partner, kes pakub ekspertnõuandeid ja kvaliteetseid rendiautosid. Korralik reisiplaanimine algab õigete valikute tegemisest. Mabure OÜ meeskond koosneb kogenud reisijatest ja eksperdid teavad, mida tähendab suurepärane reis. Kui võtate meiega ühendust, saate juurdepääsu põhjalikele ekspertnõuannetele, mis aitavad teil määratleda oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.