Rohkema info nägemiseks:

CARBON OFFSET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 603; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CARBON OFFSET OÜ kohta arvamuslugu!"

CARBON OFFSET OÜ hetkeolukord

Juba 603 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Carbon Offset OÜ tegutseb Metsamajandust abistavad tegevuste valdkonnas ning loodi eesmärgiga hakata arendama Eesti tingimustes teaduslikku kalkulaatorit, mis arvutab metsade poolt atmosfäärist siduvaid süsinikukoguseid ning mille põhjal on hiljem võimalik luua süsinikukrediidid vabatahtlikul süsinikuturul kauplemiseks. Laiemamahulisemat tegevuse alustamist on takistanud kohati turu ebaselgus ja kalkulaatori enda arendustööd, mis on võtnud planeeritust kauem aega. 2023 aastal on ettevõttes olnud 1 töötaja, kellele on makstud ka töötasu. Juhatus koosneb ühest inimesest ning omanikeks Stronghold Holding OÜ (40%), Carbonn Offset OÜ (8%), Westfoss OÜ (10%), We

Made IT OÜ (3%) , Eesti Metsameister OÜ (9%), Taavi Lellep (10%), Saltus Invest OÜ (10%) ja Uniplex OÜ (10%).. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

CARBON OFFSET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.