Rohkema info nägemiseks:

KASHYYYK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 220; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KASHYYYK OÜ kohta arvamuslugu!"

KASHYYYK OÜ hetkeolukord

Juba 220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kashyyyk OÜ asutati 2021. aastal ühe suurima Ukraina kaubanduse ja tööstuse valdkonnas tegutseva kommertsgrupi "Fozzy Group" poolt.

Kashyyyk OÜ peamine eesmärk on värvata spetsiaalsete oskustega IT arendajaid konkreetsete äriarendusülesannete täitmiseks grupi ärihuvidest lähtuvalt.

Eesti sai äritegevuse asutamiseks valitud kui sobiliku seadusandluse ning maksurežiimiga riik.

Ettevõte alustas aktiivse äritegevusega samal aastal ning põhitegevusalaks on kogenud IT arendajate otsing ja värbamine.

Kashyyyk OÜ värbab IT arendajaid püstitatud ärieesmärkide saavutamiseks nii Eestist, teistest Euroopa Liidu riikidest (nt. Holland) kui ka teistest nn. SRÜ riikidest v.a. Venemaa ja Valgevene.

2022. aastal teenis ettevõte müügitulu 1 846 304 eurot ning lõpetas majandusaasta kahjumiga 22 000 eurot. Osaühingus on üheliikmeline juhatus. Möödunud aasta toimunud äritegevuse tulemusena osaühingu omakapital vähenes ning aasta lõpu seisuga oli osakapital negatiivne, mis on vähem kui seadusega lubatud minimaalne osakapitali suurus. Tegemist on ajutise finantsolukorraga, mis peaks järgmisel aastal normaliseeruma müügitegevuse ja kasumi kasvu tulemusena. Tegevusaruande koostamise seisuga oli juba osakapital minimaalsest tasemest suurem.

Juhatuse liikmele makstud töötasu oli möödunud aastal 31 380 eurot.

Kashyyyk OÜ planeerib järgmisel majandusaastal jätkata oma äritegevust hoolimata Ukrainas toimuvast sõjategevusest Venemaa sõjalisest agressioonist tingituna.

Ettevõttel on plaanis oma äritegevust edasi laiendada ja algatada uued ärisidemed tellijatega EL-i riikidest.

Kashyyyk OÜ on valmis osutama jõukohast humanitaarset laadi abitegevust oma emaettevõttele ja sellega seotud äriühingutele sotsiaalse ja humanitaarse suunitlusega projektide raames.

15.03.2023

Artjom Vakulenko

Juhatuse liige

KASHYYYK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.