Rohkema info nägemiseks:

DUONET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset teenust nutiseadmete remontimisel, vahendamisel ja müümisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

DUONET OÜ on ettevõte, mille eesmärk on pakkuda professionaalset teenust nutiseadmete remontimisel, vahendamisel ja müümisel, samuti nende korrastamisel ja organiseerimisel. Meie põhieesmärk on tagada, et teie seadmed töötaksid tõhusalt ja teie tehnoloogia oleks hästi organiseeritud, et teie elu oleks lihtsam ja murevabam.

Me oleme DUONET OÜ, meeskond spetsialiste, kes on pühendunud pakkuma laia valikut teenuseid nutiseadmete hooldamiseks ja organiseerimiseks. Meie teadlikkus tehnoloogia ja selle haldamise vajadustest võimaldab meil pakkuda kõrgekvaliteedilisi teenuseid, mis katavad kõik teie vajadused seoses nutiseadmete remondi, müügi ja organiseerimisega.

Meie nutiseadmete remonditeenused hõlmavad mobiiltelefonide, tahvelarvutite, arvutite ja teiste nutiseadmete parandamist. Meie kogenud tehnilised spetsialistid pakuvad kiiret ja efektiivset teenust, olgu tegemist ekraani vahetuse, riistvara parandamise või tarkvara uuendamisega. Meie eesmärk on taastada seadmete optimaalne töövõime, et saaksite nautida nende täielikku potentsiaali.

Seadmete vahendamise ja müügiga pakume klientidele laia valikut uusi ja kvaliteetseid nutiseadmeid, samuti põhjalikult kontrollitud ja testitud kasutatud seadmeid. Lisaks pakume seadmete ostu-müügi teenust, et aidata teil leida just teie vajadustele vastavad seadmed. Meie sortimendis on ka mitmesuguseid aksessuaare, mis täiustavad teie seadmete kasutuskogemust.

Korrastamise ja organiseerimise teenustes keskendume teie seadmete ja ruumide tõhusale haldamisele. Pakume teenuseid, mis hõlmavad seadmete juhtmete ja tarvikute organiseerimist, seadmete paigutamise optimeerimist ja tehnoloogiliste lahenduste korrastamist. Meie eesmärk on, et teie tehnoloogia oleks hästi korraldatud ja kergesti ligipääsetav, mis aitab teil saavutada tõhusama ja häiritumatuma töö- ja elukeskkonna.

DUONET OÜ on teie usaldusväärne partner, kes aitab teil hoida oma nutiseadmed töökorras ja hästi organiseeritud. Meie professionaalne lähenemine ja pühendumus kvaliteedile tagavad, et teie tehnoloogilised lahendused on alati tipptasemel. Meie eesmärk on pakkuda teenuseid, mis muudavad teie elu mugavamaks ja murevabamaks.

DUONET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaja K.

Olen väga rahul uue mobiiltelefoni ostuga. Professionaalne teenindus ja kiire kohaletoimetamine. Soovitan!

- Andres E.

eadmete organiseerimise teenus oli suurepärane. Tööruum on nüüd palju rohkem korras ja efektiivne.

- Erik H.

Mobiiltelefoni remont läks kiirelt ja professionaalselt. Hind oli mõistlik ja teenus kvaliteetne.

Seadmete ja tarkvara organiseerimine: kuidas luua tõhus ja korras digitaalne keskkond

Aegade jooksul on meie töö- ja kodukeskkonnad muutunud järjest rohkem digitaalseteks. Nutiseadmete ja tarkvara tõhus organiseerimine on muutunud oluliseks mitte ainult mugavuse, vaid ka efektiivsuse ja produktiivsuse tagamise seisukohalt. Korralikult organiseeritud seadmed ja tarkvara aitavad vältida segadust, säästa aega ja vähendada tehnilisi probleeme. Seadmete organiseerimine: korrasta oma töö- ja elukeskkond Seadmete organiseerimine ei tähenda ainult nende füüsilist korrastamist, vaid ka nende tõhusat ja funktsionaalset paigutamist. Siin on mõned põhitegurid, mida arvestada seadmete

Dropdown

kõik artiklid

Nutiseadmete müük: kuidas leida täiuslikud lahendused teie vajadustele

Nutiseadmed on muutunud igapäevaelu lahutamatuks osaks, pakkudes meelerahu, ühendust ja mugavust. Kas otsite uut mobiiltelefoni, tahvelarvutit või arvutit? Nuti
ssb.ee
Nutiseadmed on muutunud igapäevaelu lahutamatuks osaks, pakkudes meelerahu, ühendust ja mugavust. Kas otsite uut mobiiltelefoni, tahvelarvutit või arvutit? Nutiseadmete ostmine võib olla keeruline ülesanne, kuid õigete valikute tegemine võib oluliselt parandada teie tehnoloogilist kogemust. Meie eesmärk on aidata teil leida täiuslikud seadmed, mis vastavad teie vajadustele ja eelistustele. Miks on nutiseadmete müük oluline? Nutiseadmete müük on oluline, kuna see pakub võimalust investeerida uusimatesse ja kvaliteetsetesse seadmetesse, mis võivad teie elu oluliselt parandada. Uued seadmed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.