Rohkema info nägemiseks:

RAAL HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele IT-teenustele, keskendudes arvutite ja mängukonsoolide remondile, hooldusele ning andmete taastamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tehnoloogia arenguga kaasas käies on arvutid muutunud lahutamatuks osaks meie igapäevasest elust. Kui su arvuti või mängukonsool vajab hoolt ja parandust, oleme meie - Raalimeistrid - siin, et pakkuda sulle kiiret ja professionaalset abi. Oleme tegutsenud alates 2009. aastast, aidates klientidel üle saada erinevatest tehnilistest muredest.

 Oleme kogenud spetsialistid, kes on aja jooksul lahendanud mitmeid erinevaid arvutitehnilisi probleeme. Tagame oma töödele kuni 1-aastase garantii. Kui suudame seadme taas korda teha, teeme seda, vastasel juhul maksame raha tagasi. Varuosadele pakume garantii kuni 5 aastat.

Meie salong Tallinnas Paide tänaval on kergesti ligipääsetav nii autoga kui ühistranspordiga. Tasuta parkimisvõimalus on alati olemas. Keskendume kiirusele ja kvaliteedile. Hooldus võtab aega kuni 3 tundi, diagnostika kuni 3 päeva ning parandus kuni 1 nädal. Enamus varuosi on meil kohapeal olemas.

Pakume teenust, mis võimaldab taastada andmeid erinevatest seadmetest, sealhulgas laua-, süle- ja serveri kõvaketastest. Andmete taastamine võtab aega 5–30 päeva, olenevalt rikke raskusest. Parandame ja remondime kõiki levinumaid mängukonsoole, nagu Xbox, PS4, ja Nintendo Switch. Meie kogenud meeskond suudab lahendada nii tarkvara- kui ka riistvaraprobleeme. Koostame sulle personaalse mänguarvuti vastavalt sinu soovidele. Arvestame nii jõudluse, vaikuse, kui ka visuaalse disaini osas.

Arvuti komplekteerimisel saame arvestada täpselt sinu soovidega, olgu selleks siis vaikus, värv, RGB valgustus või kiirus. Protsess on lihtne: anna meile teada oma eelistustest ja looda meie üle 10-aastasele kogemusele.

Kui soovid rohkem teada saada meie teenuste kohta või vajad abi arvuti probleemide lahendamisel, võta julgesti ühendust. Oleme siin, et anda sinu arvutile uus elu! PS. Ära unusta, et parandust vajav seade saab saata töökotta ka pakiautomaadiga.

Kirjuta meile ja võta ühendust!

KONTAKT

RAAL HOLDING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Raul P.

Tänulik suurepärase teeninduse eest! Kõik küsimused said vastused ning minu mure lahendati kiirelt.

- Kaarel L.

Mul on hea meel, et leidsin Raalimeistrid. Nende teenus on kiire, taskukohane ja usaldusväärne!

- Kadi R.

Meeldiv kogemus! Nad kuulasid tähelepanelikult ja tegid kõik, et leida minu arvuti probleemile kiire lahendus.

RAAL HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

Raal Holding OÜ põhitegevuseks on laua- ja sülearvutite hooldus ja parandus. Samuti tuntud arvutitootjate äriklassi kasutatud arvutite müük, olles need eelnevalt korrastanud ja testinud ning vajadusel vahetanud vananenud komponendid kaasaegsetega. Sellega anname oma panuse jätkusuutliku tehnikaringluse loomisesse. 2022. aastal alustasime koostööprojektiga, et oma tegevust laiendada. 2023 aastal jätkame oma põhitegevusega ja osaleme alustatud koostööprojekti arendamisega.

Dropdown

kõik artiklid

Miks mu arvuti aeglustub?

Arvutid on tänapäeva kiirete tehnoloogiliste edusammude tõttu muutunud kiiresti aegunuks. Kui su arvuti töötab aeglaselt, kohiseb nagu vana mootor või käivitub
ssb.ee
Arvutid on tänapäeva kiirete tehnoloogiliste edusammude tõttu muutunud kiiresti aegunuks. Kui su arvuti töötab aeglaselt, kohiseb nagu vana mootor või käivitub aeglasemalt kui kunagi varem, ei ole vaja kohe uut seadet osta. Raalimeistrid on siin, et anda su vanale arvutile uus hingamine, muutes selle jälle efektiivseks ja kiireks. Meie meeskond on pühendunud arvutite hooldusele ja parandusele alates 2009. aastast. Selle aja jooksul oleme omandanud rikkaliku kogemustepagasi, lahendades erinevaid arvutiprobleeme. Arvutite hooldus ja parandus nõuavad professionaalset lähenemist, ning meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.