Rohkema info nägemiseks:

KRONEST EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 73; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KRONEST EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

KRONEST EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 73 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Kronest Ehitus OÜ (edaspidi: ettevõte) põhitegevuseks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Ettevõte alustas tegevust 2021.aasta novembris.

31.detsembril 2023 lõppenud majandusperioodi tulemus oli 166 eurot puhaskahjumit. Varade kogumaht oli 31.detsembri 2023 seisuga 6 573 eurot ja netovara 2 335 eurot. Ettevõtte 2023.aasta kahjum tuleneb peamiselt suurematest kulutustest ehitussektoris alustava ettevõttena.

Ettevõtte 2023.aasta müük oli 2022.aastaga võrreldes 34% suurem, mis oli oodatust parem tulemus.

Järgnevatel aastatel on ettevõttel plaanis finantsilist tulemuslikkust küll parandada, kuid järsku kasvu endiselt oodata pole, eelkõige vähese oskusliku tööjõu kättesaadavuse tõttu ehitusvaldkonnas. Sarnaselt eelneva perioodiga on ettevõtte põhieesmärk järgneval aastal oma turupositisiooni parandamine Eestis.

Jätkusuutliku kasvu eesmärgil plaanib ettevõte investeerida ettevõtluses kasutatavatesse masinatesse ja seadmetesse, et võimaldada vajalike masinate ja seadmete kättesaadavust nii ettevõtte enda kavandatavatel projektidel, kui ka potentsiaalselt laiendada pakutavaid teenuseid.

KRONEST EHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.